Sider


mandag den 30. november 2009

Strudsefjersnederdel

Jeg så lige denne fine nederdel hos Vero Moda i dag, jeg er selvfølgelig allerede blevet i tvivl om prisen, men jeg mener, at den koster omkring 300kr. Rigtig fin, synes jeg. Undskyld, det crappy billede, nederdelen er sort, hvis nogen skulle være i tvivl...


Storcenter Nord tip

Ja, det her indlæg er vist kun relavant for folk i Århus, men Dope i Storcenter Nord har ophørsudsalg (jeg har aldrig kunne forstå, hvordan den butik kunne løbe rundt, når der ikke var nogle kunder), hvilket betyder, at der er 40% rabat på det hele...

Seneste køb og ikke-køb

Jeg fik ikke købt så meget da jeg var i Malmø i fredags, men jeg løb da afsted med to gode køb - jeg er ihvertfald rigtig glad for dem begge. Det ene er en cardigan fra Gina Tricot, der var på tilbud og stod mig i lige over 70 kr (danske). Jeg har kigget efter sådan en længe, så det var helt perfekt. Mit andet køb er denne fine halskæde fra Indiska. Jeg faldt for den med det samme, jeg så den, så nu er den min. Det er lidt svært at se, men den er relativt lang (når mig ca til 10cm over navlen), jeg må taget et billede af den i aktion. Den kostede forresten ca 95kr.







Der var dog desværre nogle ting, jeg måtte lade blive i Malmø. Det ene er den fine strikkjole med sølvdyreprint fra H&M til ca 220kr (ja, jeg har allerede fortrudt at jeg ikke købte den, nogle der har set den i DK?). Derudover blev jeg også ret skoforelsket i de fine ballerinaer fra Zara. Nøj, hvor er de bare fede. Desværre står jeg slet ikke og mangler sådan nogle... Ærgeligt. Sidst men ikke mindst havde indiska også nogle fede armbånd. Billedet blev ikke så godt, men jeg synes, at det flettede metal er ret cool.








Weekenden...

Så er jeg hjemme igen og prøver at komme mig efter endnu en weekend i Kbh, den tredje i træk. Jeg er godt nok begyndt at glæde mig til at være hjemme og have en weekend med kæresten. Egentlig skulle jeg også til Kbh næste weekend, da min mor har fødselsdag, men hun har valgt ikke at holde noget, og det er jeg faktisk lidt lettet over.


Min weekend startede allerede torsdag aften, da jeg tog til Kbh, mine forældre var taget i sommerhus, men der lå både en seddel, penge, og slik og så var en en god bøf i køleskabet. Jeg var først jeg lidt i ni om aftenen, så der skete ikke meget mere end at spise aftensmad og stene tv.


Fredag tog Solsikken (min veninde) og jeg til malmø, vi var med swebus express kl ti i ni. og landede i Malmø kvart i ti, så blev der ellers shoppet og hygget på cafe, indtil vi tog hjem lidt over tre. Jeg fik også købt en lille smule og sukket over lidt mere.



Lidt billeder fra weekenden, jeg blev ret vild med venindes lyserøde plystræsko



Om aftenen mødtes vi med tre andre veninder og drak gløgg og spiste æbleskiver. Jeg fik hilst på lille William, som virkelig er lille. Han var også utrolig sød, og hans mor så ret frisk ud, når man tænker på, at den lille fyr spiser hver tredje time. Jeg ved ikke lige, hvordan det skete, men vi endte med at sidde og spille vendespil med traditionelle hollandske motiver. Det var nærmest absurd, og til trods for at jeg har været mega træt det sidste stykke tid, lykkedes det mig at vinde begge gange, vi spillede. Man skulle nok have været der, men det der vendespil var altså for syret. Måske kan man se det på billedet, men det var virkelig kedelige motiver, og bare fordi man vendte to vinduer/træsko/vogne, betød det ikke, at man havde fået et stik, for der er jo forskellige slags vinduer/træsko/vogne! Det hele endte med korthus og grineflip.


Lørdag var jeg hjemme hos min kærestes forældre for at fejre kærestens fødselsdag, det var meget afslappet og hyggeligt, jeg får jo ikke set dem så ofte, da jeg jo skal se mine egne forældre, når jeg er hjemme.

fredag den 27. november 2009

hej hej

I går aftes tog jeg til Kbh, og om lidt tager jeg til malmø med en veninde... Senere skal vi mødes med tre andre veninder, hvor vi skal spise æbleskiver, og så skal jeg se min venindes tre uger gamle dreng. Ham glæder jeg mig til at møde. Jeg ville gerne blogge lidt mere, men nu skal jeg afsted. Hej hej

Gratis levering hos ELF i dag

elf.co.uk har fødselsdag og derfor er der gratis levering med koden 2TODAYEU, hvis man køber for mere end £5.

torsdag den 26. november 2009

Nej hvor fin!

Hvor er denne nederdel fra Topshop bare helt fantastisk fin. Den er måtte så meget gerne bo hjemme hos mig. Men til £85 er den altså udenfor rækkevidde, specielt efter fødselsdag, malmøtur i morgen og jul.


Billede fra topshop.com

20% på UO

I dag er der 20% rabat i Urban Outfitters webshop med koden HAPPYTHURSDAY. Ifølge deres nyhedsmail, skulle der også være 20% i buktikkerne i Europa fra kl 17-22.

onsdag den 25. november 2009

London Rebel sko

Jeg sad lige og lurede lidt på ASOS, da jeg faldt og disse to par sko fra London Rebel. De har to tendenser jeg er blevet ret vild med: Mock Croc og runde "guld" nitter. Begge ting som jeg gerne ser i forbindelse med sko, tasker, bælter og smykker. Balleriaerne står i £18 og og stiletterne i £25

Billeder fra asos.com

tirsdag den 24. november 2009

Seneste køb

Det er ikke meningen, at jeg skulle shoppe, da jeg var i Kbh i weekenden. Jeg holdt mig også godt i skindet, men det blev alligevel til en paraply med dyreprint frra søstrene Grene til 24,50kr og et lakbælte med stjernenitter fra Gina Tricot sat ned til 39,50kr. Specielt paraplyen er jeg glad for, for sådan en har jeg manglet et stykke tid ,og den er jo rimelig aktuel ift vejret.


mandag den 23. november 2009

ting man ikke kan købe

Ja, jeg skriver meget om ting man kan købe (offest billigt), men der er altså nogle ting der ikke lige kan købes. Tre af sådan nogle ting slæbte jeg med hjem fra Kbh i weekenden.


Det ene var et af de babytæpper min mormor strikkede. Jeg var jo til hendes begravelse her i fredags og alle der var med til begravelsen fik mulighed for at få et af de tæpper hun havde strikket med hjem som minde. Min mormor lavede rigtig mange af dem og de er allesammen så fine med hæklet kant og det hele. Det er rart at have et minde fra hende.





Jeg fik også en tegning med hjem fra min nevø - han er ret vil med spillet Rayman, så det er helt klart motivet for tiden. Som moster er tegninger i høj kurs - og komplimenter, som når han siger "jeg syntes nok, jeg kunne genkende din søde stemme" - guld siger jeg jer!


Det, sidste jeg fik, kan man vel egentlig godt købes for penge - hvis man er i Holland ihvertfald. Det er nemlig noget hollandsk krydderkageting. Jeg havde en onkel i Holland, og de spiser det til morgenmad med smør på, og det gjorde jeg også, når vi besøgte ham. Når han kom til Dk havde han også noget med. Han døde desværre for nogle år siden, og så var det slut med krydderkage. Men så i lørdags mødtes jeg lige med min veninde Rikke, og hun havde kagen med til mig. Hun havde nemlig besøgt svigerfamilien nede i Holland sammen med kæresten, og så havde hun husket, at jeg havde snakket om det. Luksus!


Jeg fik forresten også købt to små ting i Kbh, men de må vises frem i morgen.

Lidt fødselsdag


Ja, efter mit sidste indlæg kunne man godt blive i tvivl om, der faktisk blev noget fødselsdag til min kæreste. Det gjorde der. Jeg fik pakket gaven (som forresten var et elektronisk trommesæt, han sidder og spiller på nu) ind, selvom det blev i staniol, da der ikke var nok gavepair. Lagkagen er forresten med moccacreme, syltede kirsebær og lidt rom - og ja - kæresten fylder 26 år i dag.

Holy crap altså

Puuh, det er altså ikke min dag i dag - tilgengæld er det kærestens fødselsdag. Jeg er helt flad, så I får lige dagen indtil videre i punktform

  • Vågne med feber osv
  • Hente kærestens gave på posthuset kl 10
  • Posthuset er lukket og åbner kl ??
  • Køber ind
  • Laver lagkage - det går langsomt
  • Forsøger at hente pakke igen
  • Venter 20 min på at poshuset åbner
  • Venter i kø på posthuset, fordi der er så mange.
  • Bakser hjem i regnvejr med kæmpe pakke i favnen
  • Kommer hjem og åbner pakken.
  • Adr 2stk store klamme hoppende biller i pakke
  • Falder om på sofaen efter at have jagtet og mast klamme biller

Nu skal jeg egentlig;

  • Pakke gave ind
  • Rydde op
  • Vaske tøj
  • Lave lasagne
  • Pynte lagkage
  • Vaske op
  • Falde død om

Måske får vi bare lagkage til aftensmad...

Åh altså... Crap.

EDIT:

  • Jeg håber ikke, der var mere end to biller
  • Der var selvfølgelig ikke nok gavepapir
  • Rent tøj er overvurderet

søndag den 22. november 2009

Modemagasinernes død?

Det er nok ikke første gang, at nogen har skrevet at modeblogs vil overtage modemagasinernes plads. Der er gratis, tilgængelige og har nyhederne med det samme. Jeg har før tænkt, at blogs ikke kan udfylde magasinernes rolle, og de var et suplement ikke en erstatninng. Sagen er bare, at nu har jeg erstattet magasinerne med blogs.


Da jeg gik i gymnasiet, købte jeg hver måned Eurowoman og Costume og nogle gange også Cover. Jeg vidste præcis, hvornår de udkom, og jeg købte dem hos en kiosk på vej hjem fra skole, da han havde dem allerede onsdag. Så gik jeg hjem og slugte dem. Da jeg flyttede hjemmefra, købte jeg også mindst et magasin om måneden men oftest to eller tre, og min ringede og spurgte, hvilket et jeg ikke havde, så hun kunne købe et til mig, når jeg kom hjem på besøg.


I dag ser det helt anderledes ud. Jeg aner ikke, hvornår de forskellige magasiner udkommer, og det seneste jeg har, fik jeg af kæresten, fordi jeg var syg, og jeg bad ham købe et af dem, der var sat ned til 30kr. Det var lige meget, hvilket han købte, for jeg havde ingen af dem...


Jeg synes bare, at modemagasinerne i dag ikke har noget at give mig, som jeg ikke kan få på modeblogs og andre steder på nettet. Jeg ved faktisk ikke, hvad magasinerne har at give mig mere. Man skulle tro, at der i det mindste var nogle gode og interessante artikler - der er da nogle journalister, og det ser man ikke så meget på blogs. Det er bare utroligt sjældent, at jeg falder over en interessant artikel i et modemagasin. De er allesammen så overfladiske og ligegyldige, og handler om de samme personer, mærker og emner, og eftersom jeg har læst modemagesiner i 7-8 år, så har jeg læst artiklerne. Ærligt talt synes jeg, det er mere interessant at læse om en hvad teenagepige fra provinsen mener, end de artikler jeg finder i magasinerne, dér er da i det mindst nogle tanker bag.


Så er der jo også det med prisen. Når jeg kigger på alle mine magasiner (på nær dem min søster har smidt ud!), så kommer jeg til at tænke på Carrie i SATC, da hun kommer frem til hvor mange penge hun har købt på sko, som hun kunne have fået noget lejlighed for. Det er lige før jeg skulle lave en lille opsparing, hvor jeg lægger penge til side, som jeg ellers (engang) ville købe magasiner for. 100-200kr om måneden, det kunne give et godt køb efter et år. Ellers er der også mange ting at købe på ebay og i H&M til en halvtreller, specielt når man lever et discountliv.


Ja, jeg vil ikke spå om modemagasinernes fremtid, men jeg kan da konstatere, at de har mistet en ellers trofast læser til modebloggerne.

fredag den 20. november 2009

Endnu en bagside

Jeg har før skrevet om min skuffelse over tøj, der ser rigtig fint ud forfra med pailletter og andet pynt, og er der bare ingenting på bagsiden. Nu kommer der lige endnu at indlæg, for jeg sad og så finalen i ANTM cycle 13, og da de skal gå på catwalken den sidste gang, har Laura, en fin pailletkjole på - lige indtil man ser bagsiden, hvor den bare er hudfarvet!


1. Hvorfor vælger en designer ikke at putte nogle pailletter på bagsiden af kjolen?

2. Hvorfor vælger en designer ikke at putte nogle pailletter på bagsiden af kjolen, men i stedet lade den være hudfarvet - beige - blaaah?

3. Hvorfor vælger en designer ikke at putte nogle pailletter på bagsiden af kjolen, men i stedet lade den være hudfarvet - beige - blaaah og så bruge den til finalen af ANTM, hvor millioner kommer til at se den?


Ja, jeg forstår det ikke, hvis det var min kjole, der skulle i tv (og på internettet), så skulle den være fin og se dyr ud og ikke være et hudfarvet monster, når man der den bagfra.


Desværre kan jeg ikke vise det bedste billede, da det nok er lidt for afslørerende, ift hvem der vinder.





torsdag den 19. november 2009

Så er jeg smuttet...

Nu tager jeg til Kbh, da jeg skal til min mormors begravelse i morgen.

Der bliver nok lidt stille, da jeg jo skal kæmpe med dinoen, hvis jeg skal blogge hjemme hos mine forældre. Hav en god weekend!


Rabatter over det hele

Ja, i disse dage er der gode muligheder for at gøre et kup.

  • Miss Selfridge har lagt nye varer ind i seres udsalgsafdeling
  • Nelly.com har stadig udsalg
  • Lindex sender nu til Danmark med gratis fragt resten af november og 10% rabat til d. 26. november. Koden er PR161110
  • Boohoo giver også 10% rabat med koden SA1711
  • Asos giver 20% rabat med koden WELCOMENOV09 (tror det er en velkomstkode, men den virkede umiddelbart for mig)
  • Dorothy Perkins har 20% rabat på alt også udsalg - ingen kode
  • Rare fashion har sat fragt ned til £6 (normalt er den £12) resten af november og samtidig er der 25% rabat på alt de næste par dage (også udsalg)
  • OG 20% rabat på alt over tøj i H&M med koden 8705

Lidt mere H&M

Ja, jeg missede lige et par ting, da de ikke lå under nyheder (der er sikkert flere ting). Men disse sko er da også fine



Denne kjole kan erhverves for 179kr, og den må da næsten være en mørk udgave af den hypede hvide divided exclusive (billedet under). Jeg tror den kunne blive fin, hvis skuldrene opfører sig
ordentligt.


Billeder fra shop.hm.com


Lækre nyheder på H&Ms webshop

Nøj, hvor er det lige kommet mange fine nyheder her til morgen. Der er godt nok en del ting, jeg gerne vil kigge lidt nærmere på. Min yndlings er krokostøvlerne i skind. Jeg er vild med kroko og alle de fine detaljer. Desværre har jeg nok ikke de 599kr, til gengæld har jeg sikkert 79,95kr guldstiletterne koster. Det er da perfekt til alt det julehalløj, der snart kommer. Det ville ikke gøre noget at miste dem i en brandert (oplevede fornyligt at en pige i toget mistede sin ene sko, da den røg ned på skinnerne, idet hun skal ind i toget, hun tog vist videre i byen). Pailletcardigangen koster 199kr, og den vil jeg også gerne prøve i en butik. Det hele kan findes på H&Ms webshop.




Billeder fra shop.hm.com


onsdag den 18. november 2009

Lidt Føtex

Jeg var lige i Føtex i Storcenter Nord i dag, og de er altså gode til at sætte ting ned. Jeg spottede bla. en masse skindvarer, såsom grå ruskindskjole til 250kr , sort læderkjole 300kr, forskellige skindboleroer til 250-3ookr. Læderbukser (str 40, 42 og 46) til 300kr - de var egentlig ret fede. Der var også ruskindsstøvler en masse (dog i lidt dårlig kvalitet) til 75kr. Der var også nogle rimelige fede bikerboots (dog i fake læder) til 75kr.
Det kan godt betale sig at kigge lidt efter en gang i mellem, jeg har bla. hapset mine elskede laksko til 30kr (før 130kr) og ruskindstøvler til 150kr (før 400kr).

Gråt i gråt

Det er jo super trist vejr i dag, og jeg kunne ikke rigtig finde på andet end at gå i et med resten af verdenen. Strikkjolen er fra H&M, og den er bare blevet større og større, så jeg får den ikke brugt så meget. I dag var det dog meget rart at kunne varme sig lidt i den. Armbåndet er forresten et min mor købte, da kun var ung (i slutnigen af 60'erne), og jeg har fået lov til at låne det på ubestemt tid.
Nu vil jeg hygge mig i sofaen med kæresten og håbe på at taget ikke flyver af - det lyder virkelig som om, det er tæt på!




tirsdag den 17. november 2009

Luksus vs. Budget

Personligt siger kjolen fra Balmain mig ikke specielt meget, men nu har jeg bare set flere kjoler der har været inspireret af den, så hvis der er nogler derude der går og mangler den, så findes der billigere alternativer. Jeg mener næsten der findes flere...


Billeder fra style.com - dorothyperkins.com - chicy.se - rarefashion.co.uk

Til fødderne

Jeg har lige kaste noget, der ligner 11kr på ebay efter sådan nogle gelsåle, så jeg forhåbentlig ikke får ondt i fødderne, når jeg går i noget med høj hæl. Jeg er lidt spektisk, men det er jeg også over for dem, man kan købe i butikkerne til 50-70kr. Jeg skal nok komme med en anmeldelse, når de engang ankommer fra Kina...

Billede fra myworld.ebay.co.uk/welcomeined

Lidt sko med lidt nitter til lidt penge

Jeg faldt lige over disse fine sko på ASOS til £40. Udmiddelbart syntes jeg, at det var lige i overkanten for et på syntetiske sko, men det viste sig så, at de er i læder. Jeg har ikke noget imod, synetisk læder, jeg synes bare det hurtigere bliver grimt, og så defor vil jeg ikke betale lige så meget som ægte læder. Jeg kan bare ikke helt finde ud af med mig selv, om jeg er ved at være træt af nitter. Jeg er nok ikke træt endnu, men det kommer nok om et par måneder. Hvis bare de sko var kommet i august...

Billede fra asos.com

søndag den 15. november 2009

De sidste 48 timer

For et par timer siden kom jeg hjem efter en hektisk tur til Kbh. Min plan for denne weekend var at komme mig over sygdom, ordne alt det, jeg ikke har fået gjort pga af sygsom, hygge med kæresten, og se hvor hurtigt Jimmy Choo blev udsolgt på H&Ms hjemmeside. Så kom weekenden slet ikke til at se ud.

Min mormor døde i går. Fredag aften ringede min far og fortalte, at min mormor egentlig skulle opereres, men hun var for svag, og der ikke var mere lægerne kunne gøre. Lørdag morgen fik jeg snakket rigtig med min mor og fandt ud af, at der kun var få dage tilbage, og kæresten og jeg tog det første tog, vi kunne nå. Lige inden vi kom afsted, snakkede jeg med min mor igen, fordi hospitalet havde ringet og sagt, at der nu kun var nogle timer tilbage. Da vi kørte et sted på sjælland, ringede min mor endnu engang, og fortalte at min mormor var død.

Jeg er glad for, at vi kom afsted, og under en time senere stod jeg ved min mormor og fik sagt farvel til hende. Hun lignede selvfølgelig ikke helt sig selv, men jeg er glad for og lettet over at jeg fik set hende en sidste gang. Hun havde ingen smerter og det er gået ret stærkt. Hun blev 85år og de sidste år har hun haft Alzheimers, så jeg er lettet over, at hun ikke nåede at blive så syg, at hun ikke kunne genkende os mere. Jeg vil savne hende rigtig meget.

Efter jeg havde sagt farvel til min mormor, tog jeg en taxa ud til min kusine, hvis dreng havde fødselsdag. Stemningen var selvfølgelig ikke, som den plejer, men der var da fødseldag med lagkage og sang og gaver og familie.

Da jeg endelig kom hjem til mine forældre, skulle jeg lige op og se min søster og svogers lækre lejlighed, som endelige er blevet færdig, og som de skulle flytte ind i denne weekend. Efter at have set lejligheden, satte jeg mig med mine forældre og mindedes min mormor. Hun var et dejligt menneske også selvom sygdommen ændrede hende de sidste år. Kl halv ti fik vi pizza fra den italienske, og jeg kunne næsten ikke tro, at jeg tolv timer inden havde styrtet for at komme afsted.

Her til morgen fik jeg hygget og spist morgenmad med mine forældre, og bagefter mødtes jeg med min veninde for at gå en tur. Jeg fik snakket om min mormor, og hun fik snakket om sin far, som er meget syg og har fået at vide, hvor lang tid han har tilbage.

Det er ikke nogle nemme dage.

Jeg sluttede min tid i Kbh med at samle min nevøs seng sammen med min mor (ikeas vejledninger er altså meget nemmere end ilvas...), og så var det bare at hoppe på toget og nyde de tre timer i stillekupéen, hvor jeg endelig kunne slappe lidt af.

Nu er jeg helt drænet for energi og følelser, og jeg kan ikke helt overskue i morgen. Åh, træk vejret dybt.

fredag den 13. november 2009

Forår

Da jeg så disse ballerinaer på Topshops hjemmeside, fik jeg straks trang til forår - og de fine sko selvfølgelig. Man får heller ikke mindre trang til forår, når det er gråt i gråt, og man er syg. Åh forår!


Billede fra topshop.com

torsdag den 12. november 2009

Lidt snak og lidt Gina...

Jep, jeg er syg på fjerdedagen. Jeg gad godt, at det var noget svine-halløj, det ville ikke være fedt at blive rask for at komme ud i virkeligheden og blive syg endnu en gang sammen med resten af Danmark. Jaja... højdepunktetpunktet i dag har helt sikkert været ANTM på youtube, og den smoothie jeg lavede (den var faktisk så god, at jeg ringede til min mor, og fortalte om det) af skovbær og nogle meget modne pærer og ikke andet. Det har været en vild dag!
Nå men jeg kiggede lidt på Gina Tricot og kom frem til, at dette sæt gad jeg godt have på. Nederdelen er jeg ret vild med, men jeg ved ikke om den dur til mine hofter, helt klart en ting der skal prøves på...

Billeder fra ginatricot.com

Nelly.com udsalg

Tip tip, Nelly.com holder "hemmeligt" udsalg fra i aften, der står man skal være medlem, og så får man en kode (secretsale) tilsendt, man skal bruge til at komme ind til udsalget. Der er bl.a. nogle af deres egne sko til 50kr.

onsdag den 11. november 2009

Dagens: Teori vs praksis

Jeg er stadig syg, men jeg prøvede at tage mig sammen, tage rigtig tøj på og se lidt friskere ud. Så i ti minutter så jeg sådan ud:






Og så overgav jeg mig og skiftede til kæreste-trøjen, og smykkerne blev skiftet ud med et tørklæde. Jeg er virkelig ikke fashionabel, når jeg er syg...




tirsdag den 10. november 2009

Fuglene

Jeg faldt lige over denne bluse fra ASOS, og den minder mig bare så meget om svalerne ved mine forældres sommerhus om sommeren. De sidder helt på på elledningerne, og så letter de pludselig på én gang. Jeg kan egentlig godt lide blusen og er så småt begyndt at overveje, hvordan den evt skulle styles, men jeg synes, det er lidt svært, så den er nok ikke til mig...


Billeder fra asos.com

Jimmy Choo for H&M i Malmø

Baaaah! jeg er stadig syg, nok ikke H1N1 eftersom kæresten er helt rask... I går var tv'et min bedste ven, og vi er sikkert også tætte i dag, ellers tror jeg måske at jeg skal have fat i noget gratis lydbog fra DR - vil gerne høre både Svend Åge Madsen og Jan Sonnergaard. Jeg kan ikke helt overskue at læse bøger lige nu, men det kunne nok være meget hyggeligt, hvis nogen gad at læse dem højt.

Min dejlige veninde og jeg skal til Malmø her i slutningen af måneden, og i den forbindelse kom jeg til at tænke på, om der var noget at spare ved at købe Jimmy Choo for H&M i Malmø. Jeg regner ikke lige med selv at stå i kø nogle steder, men hvis du gjorde, og du bor i København eller i nærheden, så kan det måske godt betale sig at tage til Malmø -

Der, hvor du virklelig kan spare, er på de dyreste ting, altså dem til 1799kr i DK, hvilket også er dem på det første billede, der er nemlig ca 360kr at spare (20%), og tager du tog til Malmø og bus tilbage (bussen kører ikke tidligt nok ud), koster det ca 105kr for at komme frem og tilbage - der er så sparet 255kr - medmindre du selvfølgelig skal have flere ting (så er der jo mere at spare).





Billeder fra hm.com

Jeg har lige regnet besparelserne ud, så I kan se, hvor det kan betale sig - SEK i DKK er den svenske pris i DKK og SPAR i % er den procenvise besparelse



PS. Der er en H&M i Malmø der har Jimmy Choo, den ligger på Gustav Adolfs Torg 2
PSS. Bussen jeg nævner er swebus express

mandag den 9. november 2009

Spørgeskema...

Jeg er blevet syg med feber, hovedpine, hoste og opkast, og jeg har ærlig talt ikke noget at sige, men som mange andre bloggere også har skrevet, så er der nogle studerende, der vil blive glade for jeres hjælp, hvis I gider udfylde et spørgeskema, beskeden er hermed sendt videre:


Vi er seks studerende på Medievidenskab ved Aarhus Universitet, som laver et projekt om modeblogs. I den forbindelse er vi interesserede i at få et kendskab til din brug af modeblogs.
Nedenfor ser du linket til et spørgeskema som tager omkring 5-10 minutter at besvare. Netop dit svar er vigtigt for undersøgelsens bredde og alsidighed.
Så uanset om du er hyppig blogger/bloglæser eller bare et smut forbi en modeblog i ny og næ, så vil vi sætte pris på din hjælp.
Her finder du spørgskemaet
her

søndag den 8. november 2009

Helt utroligt fantastisk vidunderlig lykkelig magisk

I går var kæresten og jeg til Flaming Lips koncert. Jeg har nævnt dem på bloggen et par gange før, for de er virkelig mit yndlingsband, og så er de verdens bedste koncertband. De er virkelig et band, man burde se live.

Når vi nu er ved burde se, så var de ikke særlig mange til koncerten i går og til dem, der overvejede at tage til koncerten i går men ikke gjorde det:
1. Tak! Der var ikke flere mennesker, end at vi endte med at stå helt oppe forrest ca 3 m fra Wayne Coyne.
2. I burde virkelig ærge jer, det var en helt fantastisk koncert, og I gik glip noget af noget utroligt.

Ja, der ikke mange mennesker til koncerten i går, specielt ikke når man tænker på, hvor stort et band the Flamings Lips egentlig er, men det betød også bare, at det blev en rigtig fest, og det var muligt at komme helt tæt på og være en del af det hele.

Koncerten startede med et opvarmningsband, der hed Stardeath and White Dwarfs, og de gjorde det ret godt, starten var helt vild, med blinders og stroposkop og røg, så man i et øjeblik overvejede om, man havde mistet synet. De havde en god energi, og jeg kunne ikke stå helt stille. Normalt går jeg ikke op i opvarmningsband, men når hele Flaming Lips står ude i siden og kigger på, og Wayne står og synger med og spiller lufttrommer, så var jeg også ekstra på.

Selve koncerten startede med, at bandmedlemmerne kom ud gennem en dør en storskærmen, og til sidst trillede Wayne ud over publikum i sin kæmpe ballon. Inden havde han bedt folk om at stille sig tættere, så det var muligt, vi var jo ikke så mange, og så trillede han ud over os. Og så gik showet ellers i gang - for det er jo det, det er - et show. Det er en total oplevelse, alt fra scene og instrumenterne og scenefolkene som alle var orange, til de danselam(?) i siderne, til konfettikanoner, store balloner og kæmpe balloner, Wayne der kastede rundt med konfetti og røg fra den bærbare røgkanon. Lyden var god, jeg fik ihvertfald ikke kilden i ørerne, som jeg for det meste gør, og man kunne sagtens høre vokalen. Der var alle de numre, man kender, hvis man har hørt Flaming Lips før, og nogle fra det nye album, som faktisk fungerede ret godt, når nu, de ikke som sådan var sing a longs.




















Hvis ikke man har oplevet en koncert med the Flaming Lips, kunne man være tilbøjelig til at mene, at konffetti osv bare er fyld og billige tricks, som et hvert band kunne bruge, sådan er det bare ikke. Måden og glæden det bliver gjort på og hele forholdet med bandet og publikum gør, at det hele bliver magisk, og den bedste koncertoplevelse muligt. Jeg vidste, at det ville blive fantastisk men ikke så fantatisk. Jeg sitrede under hele koncerten, og selvom jeg hen mod slutningen, desværre blev lidt svimmel, og måtte gå lidt lidt længere væk, kunne jeg lige sætte mig ned - stadig meget tæt på - og hvile mig, og så var jeg klar igen. Seks stjerner herfra ,tak for en fantastisk koncert.

Lige et par ord om billederne, de er selvfølgelig ikke så flotte som professionelle, men når man tænker på, at de er taget med 5 megapixels mobilkameraer, og vi også var igang med at nyde koncerten, så synes jeg faktisk, de fint viser, hvor tæt vi var på, og hvor god koncerten var, men jeg har jo også alle minderne derfra.

lørdag den 7. november 2009

Velour for 117. gang - men den er så fin!

Jeg har stadig ikke fået anskaffet mig en velourkjole, men denne mørkeblå kjole fra Miss Selfridge er virkelig et godt bud, jeg er helt vil med farven. Den står i £35 og er hermed kommet på juleønskelisten



Billede fra missselfridge.com

Mine nye (brugte) vinterstøvler

Jeg lå stadig under dynen og hørte Mads og Monopolet på P3, da det ringede på døren kvart over ni. Det var pakkeposten med en pakke til mig -mine vinterstøvler som jeg har købt på ebay til ca 160kr. Jeg købte dem for 4 dage siden, så det er gået stærkt. De er fra French Connection og nok fra 80'erne, men de er stort set ikke brugt, og der er intet slid. Nå ja, så passer de perfekt, rimelig heldigt ;) Jeg er ret vild med, at læderet er så råt, men formen er helt klassisk. Så skal jeg nok også klarer mig gennem vinteren med mine ruskindsstøvler fra Føtex, dem med spænder og høj hæl fra Miss Selfridge og så disse.


Rejsetip

Easyjet holder udsalg indtil tirsdag midnat. Det betyder, at man kan få billetter til København/Berlin for 188kr retur i januar-marts. Dog er der et bestillingsgebyr på 70kr (0kr med visa electron). Jeg har aldrig været i Berlin og ville gerne, men det bliver vist ikke i denne omgang, (desuden er det jo dyrere at tage toget Århus/København end flyveturen - det er også langsommere...). Det koster selvfølgelig ekstra, hvis man vil have indchecket bagage osv.

fredag den 6. november 2009

Endnu en pakke

Mine ballerinaer fra ASOS er forresten kommet, de er lige lidt store i det, men det går, og så er de noget mørkere. Det har jeg nu ikke noget imod. Til gengæld er de i bedre kvalitet end jeg havde regnet med. Jeg glæder mig til at bruge dem, men det bliver nok ikke med det samme...




Mere åbenhed...

Jeg har lige haft besøg af Malin, der er journaliststuderende på DJH. Hun er i gang med at lave opgave, om hvorvidt modebloggere bliver udnyttet/underbetalt, når de skriver for modemagasinene, og i den forbindelse interviewede hun mig, jeg har jo selv sagt nej tak til at skrive gratis for Bazaar på deres hjemmeside Vi fik også snakket lidt om skjult reklame og reklame og gaver i det hele taget.


Malin fortalte, at hun have snakket med en del bloggere, men mange helst ikke ville snakke om det, og at det var ømtålelige emner. Jeg synes det er ærgeligt, for jeg går meget ind for åbenhed, og derfor vil jeg da også gerne opfordre til mere åbenhed.


Mere var der vist ikke til det her indlæg, læg gerne en kommetar, hvis du har nogle tanker om det.


PS. Husk nu at skjult reklame er ulovligt. Læs evt her og her

Rabatkoder til Dorothy Perkins

Hvis man modtager Dorothy Perkins' nyhedsbrev, får man 25%rabatkoder kastet efter sig for tiden - eller nu har jeg fået to, der begge ser ud til at virke. Jeg tror også, de virker på udsalgsvarer, det ser ihvertfald sådan ud. Nu skal jeg ikke have noget, men jeg er godt nok lidt vild med denne frakke der er sat ned til £55-25% = £41,25. Den er heller ikke sort for en gangs skyld. De to koder er DPVIPK og DPVIPD - og giver 25% begge to, men de kan ikke kombineres.

Billede fra dorothyperkins.com

torsdag den 5. november 2009

ANTM

Mangler du et sted at se ANTM, så kan du se det seneste afsnit her på youtube. Det har jeg lige, det var et godt afsnit, selvom jeg ikke var vild med slutningen.

SPOILER skrevet med hvidt: Hvordan kan Erin få lov til at gå videre endnu engang? Jeg håber virkelig ikke, hun kommer i finalen. Min favorit er stadig Nicole, jeg håber bare ikke, hun får nykker, jeg synes, de er lidt på vej.

Plastikjuveler

For nogle dage siden kom der en kuvert fyldt med juveler - desværre ikke sådan nogle, man bliver rig af men i plastikversionen. Der skulle egentlig være 100stk, der var kun 80, men sælgeren svarede hurtig og jeg fik lidt penge tilbage, så det var fint nok. Nu skal jeg bare finde ud af, hvor jeg skal bruge dem. Jeg overvejer lidt at lime dem på denne oneshoulderkjole, som jeg købte i H&M for noget tid siden. Måske kunne man også sy lidt perler på og kalde det nytårskjolen? Jeg overvejer også lidt at lægge dem i et mønster i stedet for tilfældigt. Der skal vist leges lidt.


EDIT: Jeg kastede lige nogle pailleter i mellem, hvis det her virker, så tror jeg at det bliver nytårskjolen, tænk hvis jeg var i så god tid! Jeg løb tør for pailletter, jeg tror der skal lidt flere på.




Yay! Nooo! Yay igen!

Mine ruskindsbukser er endelig kommet! De er super bløde og farven er rigtig flot mørke -mørke-lilla Yay!


Men de er for store og sidder derfor og poser foran. Nooo! Jeg havde bare en idé om at de var små i størrelsen og at jeg måske havde taget lidt på, så jeg ville hellere tage en størrelse større. Det var helt forkert.


Helt tilfældigt så jeg så, at der stod further reductions ved sale skiltet på Topshops hjemmeside, og der var de i størrelsen mindre til £30 (jeg gav £55). Yay igen!


Så nu skal jeg bare finde ud af, hvad jeg skal gøre med det første par. Hvis nogle er interesseret i str 14 ruskindsbukser, kan de lige smide en mail. Ellers sender jeg dem retur, hvilket er en dyr affære. Det koster 197kr at sende en pakke til UK, men et maxibrev koster 83kr, så er man bare ikke så sikker.
Har du nogen erfaringer med retunere til Topshop?

H & M - nyheder

Så er der kommet nyt i H&Ms online shop, og der vist langt op til noget julefrokost osv, der var ihvertfald farver og kjoler (og så nogle kedelige ting), men det meste blev lidt for julefrokost til mig. Det er næsten som om at den slags tøj ikke ændre sig. Jeg fandt da nogle favoritter, som jeg gerne ville kigge nærmere på.




Billeder fra shop.hm.com


Kjolen med lynlåsen (1), synes jeg ved første øjekast ville fungere godt som den lille sorte. Jeg tror dog den bliver lidt for lille hvis den kun er 65cm lang, som der står på hjemmesiden. Den koster kun 79,95kr og jeg håber den kan findes i en fysisk butik, så den kan prøves


De to par sko (4 -349kr, 7 -249kr) , er jeg ret sikker på jeg ikke vil købe, jeg tror de bliver for høje til mig, ihvertfald når det r H&M-sko. Til gengæld er jeg ret vild med detaljerne - lynlåsen og den lille kugle på 4'eren og krokoeffekten på 7'eren.


Taskerne (2 - 79,95kr, 6 - 99kr) kunne jeg godt overveje at købe. Den sorte clutch har en hank og jeg hader at skulle danse med en clutch i hånden, når jeg er ude, samtidig er jeg ret vild med clutches generelt. Mon ikke kæde kan komme ned i taksen når man ikke danser? Paillettasken er bare dejlige festlig, hvilket er meget smart, hvis man nu går meget i sort...


Sølvglimmerbæltet (5) koster kun 39,95kr og jeg tror det kunne være en fin detalje i til hverdags tøj. Skjorten (3 - 179kr) kunne også være rigtig god til hverdagen, der er så mange fine detaljer.

onsdag den 4. november 2009

Skull scarf: Luksus vs. Budget

Alexander McQueen har jo lavet det fine dødningehovedetørklæde, og selvom det er lige før, vi drukner i dødningerhoveder, så er jeg ikke rigtig træt af dem endnu, ihvertfald ikke af Alxander McQueens hvide tørklæde med sorte dødningehoveder. Jeg har dog ikke lyst til at kaste $260 efter et tørklæde. Både Boohoo og Miss Selfridge har lavet forskellige udgaver med dødningehoveder, hvor nogle af dem minder meget oom McQueens udgave. De er godt nok ikke i silke tilgengæld koster de £8 for Boohoos og £12 for Miss Selfridges, så de er noget mere tilgængelige. Man kunne måske overveje om de ligner for meget?



Billeder fra alexandermcqueen.com

Billeder fra boohoo.com


Billeder fra missselfridge.com




tirsdag den 3. november 2009

Seneste køb: For 20kr nederdel

Forleden hapsde jeg denne gråmelerede tubenederdel i H&M, hvor den var sat ned til 20kr. Som jeg kom til at sige til min kæresten, da jeg viste ham den, så er det meget rart med noget gråt til at bryde med det sorte. Og så grinte jeg lidt af mig selv, for sikke en farveskala: fra sort til gråt! Kæresten sagde også noget med regnvejr om natten... Ja, nogle gange er jeg ikke helt god til det med farver, men jeg er glad for nederdelen.


Malmø shoppetip

Jeg går lidt og overvejer, om jeg skal slæbe veninden med til Malmø, næste gang jeg er i København, og så faldt jeg lige over Malmö citykort, der er et rabatkort til en masse butikker, kortet koster 100SEK, men så er der også alle slags rabatter, såsom


  • 10% rabat i Gina Tricot og Matas
  • 15% på en valgfri vare hos Selected
  • 15% rabat i Bianco (ikke udsalgsvare) og Glitter
  • 20% rabat hos Malmö Chokladfabrik
  • 20% på en valgfri vare hos No. 8 der bl.a. har Day, Selected, Sneaky Fox og modström
  • 25% på en valgfri bh i Triumph
  • 2 Whopper meals for éns pris hos Burger king efter kl 14
  • 100SEK i rabat i Scorett og Vagabond ved køb over hhv 750SEK og 650SEK

+ mange andre, som du kan se her og her (det er på svensk) - klik ude til højre på den runde knap for at se rabatten. Nogle af dem gælder vist kun enkelte butikker så tjek lige selv.


Jeg tænker lidt, at man måske kan dele det, hvis man er flere (ihvertfald nogle steder)


Nogen der ved noget om det, eller har prøvet det?

Grrr

Billede fra topshop.com



Jeg faldt lige over denne body med tigerprint fra Topshop, og jeg er overbevist om at vil være cool hvis den lå på lur i mørket bag en grå cardigan, en tubenederdel og nogle tætte strømper . Grrr.




1 dorothyperkins.com - 2 shop.hm.com - 3 boohoo.com - 4 missselfridge.com - 5,6 topshop.com



1: Dorothy Perkins £40 - 2: H&M 179kr - 3: Boohoo £8 - 4: Miss Selfridge £12 - 5: Topshop £8 - 6: Topshop £18.

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.