Sider


tirsdag den 29. november 2011

Marni + H&M

Igen igen igen et samarbejde. Jeg er dog noget mere spændt på Marni end Versace som man kan købe i butikkerne nu. Marni kollektionen rammer H&M d. 8. marts og kommer til at indeholde, tøj, sko, tasker, tørklæder og smykker. Der bliver dog lovet vilde mønstre enten afrika-inspirerede eller color blocks , hvilket jeg er lidt spændt på, egentlig ville det have været cool med noget mere afdæmpet, når nu vi lige har haft Versace. På den anden side så har Marni en helt anden designæstetik, så mon ikke det bliver lækrere end Versaces?  Man kan et par glimt af kollektionen i videoen under. Jeg synes smykkerne ser spændende ud

 

lørdag den 26. november 2011

Din blinde passager

Som jeg skrev i går, så var jeg på Arken og se Olafur Eliassons "Din blinde passager", og det synes jeg også du skal gøre (sidste dag er i morgen!) for det er en ret vild oplevelse. Værket er en lang tunnel fyldt men en form for røg, der er så tæt, så du ikke kan se mere end en meter frem (hvis ikke mindre). På den ene side har du fornemmelsen af at du famler dig frem i mørket, men samtidig er der masser af lys, og man vænner sig lige som til at hele ens verden ikke fylder mere end 2 meter i diameter. Det er lidt underligt, at du først kan se andre mennesker, når de næsten er inde i din privatsfære. Jeg kunne nok skrive mere om oplevelsen, men det er virkelig sådan en ting man selv skal opleve.













fredag den 25. november 2011

Dagens i spejle

Ja, et noget alternativt billede af dagens tøj. Jeg har nemlig været på museum i dag, så der blev lige taget lidt billeder i en installation (ja man blev lidt bredere i spejlene). Hvis du ikke ved, hvad du skal i weekenden, så vil jeg klart anbefale at tage på Arken i Ishøj og se Olafur Eliassons værk: Din blinde passager. Det var det jeg gjorde i dag og der kommer nok et indlæg om det i aften eller morgen tidlig for det var en vild oplevelse! Det er forresten sidste dag på søndag, så se at kom af sted. Du kan læse om værket her.

Dagens pris = 308,95 [Jakke (H&M) 29,95kr - Tank top (no name/arvet) 0kr - Jeans (H&M) 99kr - Halskæde (ebay) 30kr - Støvler (ASOS) 150kr ]



5 tegn på at din nabo er...

Tænkte at vi skulle have lidt fredagssjov ,så nu har jeg lavet 5 tegn på at.. ugens temaer er naboer (og under/ overboer og andre du deler opgang med, der et bare lidt langt at skrive), for selvom jeg elsker at bo i lejlighed, så kan det jo være lidt irriterende, at andre også gør det. Der findes selvfølgelig også gode naboer, men jeg har fundet tre eksempler på "naboer", som jeg ikke savner - eller kommer til det. Kom gerne med din egen "5 tegn på..".

5 tegn på at din nabo er white trash

1. Når der altid står skraldeposer(selv når de bor i stuen) og andet crap foran døren.
2. Når der ofte bliver spillet højt musik, og det altid er dance fra starten af 2000
3. Når du står ude på badeværelset, og kan høre hende råbe"Gå nu med dig, jeg sidder og skiiiiider" til sin kæreste.
4. Når der mindst er et skænderi om ugen - men ofte flere - og du fx kan høre sætninger som "Du er så fucking doven" og modsvaret "Du laver aldrig noget"
5. Når disse skænderier kulminerer, det lyder som om hele bygningen vælter, og der flyver H2O sandaler ud af vinduet kl. fem en torsdag morgen.



5 tegn på at din nabo eller fx "manden på første sal" er taget på ferie til Sydamerika og har overladt lejligheden til teenagesøn, der har omdannet den til rygerklub.

1. Du har ikke set "manden på første" et stykke tid, tilgengæld har du set sønnen og hans tvivlsomme venner flere gange.
2. Der er meget affald i opgangen, det stopper dog efter første sal.
3. Der er et konstant rend af tvivlsomme teenagedrenge, der skal ned i kiosken og købe mad og snacks.
4. Man møder et brunt bud i opgangen, da han kommer ud fra "manden på første"s lejlighed.
5. Underboen kommer op og for at klager over larm, men finder ud af, at det er under hende og larm og allerede kan lugte hashen lang tid, før du når derned, hvorefter sønnen så åbner døren med verdens mindste og rødeste øjne, ligesom resten af drengene derinde.



5 tegn på at din nabo er hashpusher og generelt bare kriminel

1. Når der konstant er nogen, der ringer på hos naboen, men sjælden er nogen, der skal ind.
2. Når naboens dør er smadret, fordi naboen ikke er hjemme mistænkelig type gerne ville ind og denne efterfølgende spørger dig, om man har noget hash.
3. Når der jævnligt er nogen, der ringer på hos dig og vil købe hash, indtil de opdager, de er gået forkert.
4. Når du vågner kl 7 lørdag morgen og ikke kan sove, fordi naboen igen holder fest, hvorefter du hører meget jysk mand ude foran din dør sige "Det er politiet  - smid den kniv"
5. Når du ikke har set eller hørt din nabo et stykke tid og finder ud af, at han er i fængsel, fordi han har stjålet og solgt fladskærme. Og politiet faktisk fandt et mindre lager i lejligheden.

onsdag den 23. november 2011

Asos rabatkode

Et lille hurtigt pip herfra om at ASOS har 20% med koden nedenfor. Jeg skal vist lige ind og kigge senere i dag. Hav en god dag :)

tirsdag den 22. november 2011

På ønskelisten: Nitter

Jeg synes, det er svært at finde på ønsker til jul, men i år vil jeg gøre en indsats, for det er altså lidt pinligt at man ikke kan komme på noget, når nu ens familie er så søde og vil give én en julegave. Det første ønske er måske ikke helt nemt, fordi det er et internetønske, hvis bare det var lidt nemmere at retunere, så tror jeg, at jeg ville gøre det mere i at købe julegaver online.  

Men altså: fine ballerinaer i læder med sløjfe fra Miss Selfridge (i str 5) og så er de sat ned til £25 :)

Billede fra missselfridge.com

søndag den 20. november 2011

Læderluffer

Jeg kan næsten love jer, at der ikke falder et snefnug denne vinter, for har jeg både købt flade vinterstøvler, man står godt fast i, og nu også et par luffer i skind, så jeg ikke skal fryse om fingrene. Så kan det jo fint passe, at der ikke kommer noget sne i denne sæson. Det går nok også for lufferne er købt i Tiger til en halvtredser, så det er til at overkomme, og hvem fryser ikke om fingeren om vinteren - minusgrader eller ej?



Er presseevents ok?

Ok, tingen er, at jeg så småt er ved at flytte over på mit eget domæne (discountliv.dk) og i den forbindelse (samt den store mængde af reklameindlæg, jeg synes, man ser i blogland for tiden) har jeg tænkt en del over hvor meget lidt reklame, der skal være på min blog. Jeg er kommet frem til, at det er slut med gaver som egentlig nok burde hedde produktprøver eller lignende, for det er jo ikke rigtig en gave. Jeg har egentlig sagt nej tak længe, men det kommer til at stå på den nye side, når jeg er færdig. Der kommer heller ikke til at være sponsorede indlæg, eller det skulle bare hedde betalte indlæg, og der skal heller ikke være helt almindelige reklamer på bloggen. Min blog må egentlig gerne være så reklamefri som mulig.

Det har ikke været så svært at komme frem til dette, men der hvor jeg har brug for jeres hjælp er ved presseevents. Jeg kan ikke finde ud af, om jeg skal deltage i dem fremover? Ligesom gaverne er det noget jeg har sagt nej tak til i et stykke tid, mange af dem synes jeg faktisk ikke er relevante for bloggen, fordi der ikke er det vilde Discountliv over dem. Det er jo hovedgrunden til at jeg skulle gå til dem, at det var relevant for mine læsere, og det er jeg ikke sikker på de fleste events er. Alligevel kunne der jo godt være nogle ting, der er ralevante, fx H&M hvor jeg har været, men jeg synes egentlig ikke, jeg fik så meget ud af det igen. Jeg vil egentlig ikke skrive for meget om mine egne tanker, da jeg gerne vil have dit input:

Altså, jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre dine tanker om presseevents  - både positive og negative.

Hvad med goodiebags, skal jeg sige nej til dem, hvis jeg vælge at presseevents er ok? Skal man tage til de events, man har lyst til og så kun skrive om de få, der er relevante? Og hvad skal man skrive om dem, når det ikke bare skal handle om hvad man fik at spise, hvem der var der, og hvilken kjole der var pænest (af dem der var)?

Det bliver ikke sådan at jeg kommer til at følge, hvad fleretallet mener, men jeg kunne godt tænke mig at få nogle tanker om presseevents, som kunne hjælpe mig med at tage en beslutning. Så kom glad alle holdninger er velkomne!

lørdag den 19. november 2011

På toppen.

Ha, så troede jeg lige, at jeg havde en uge, hvor jeg bare skulle nå helt vildt meget, men det skete jo selvfølgelig ikke, i stedet blev jeg syg, fik hul i muren, som i hele vejen igennem (damn you, håndværkere!) og skulle tømme et fuldstændig proppet loftrum, jeg aldrig har haft noget med at gøre. Åh ja, så overskriften henviser ikke til mit liv men til nedenstående billede. Jeg har jo været god til at købe nederdele i år, så jeg mangler i den grad bluser og toppe. Disse fire må gerne komme hjem til mig:

Blondebluse fra Zara og koster 229kr. Kunne også være fin med sorte jeans.
Goldbluse fra Gina Tricot til 249kr. Kan give lidt hverdagsglamour
Lilla bluse fra Monki til 35€. Vil være fin med en højtaljet nederdel
Sort bluse fra H&M til 129kr. Basis med et lille twist ved kraven.


Billeder fra zara.com - ginatricot.com - monki.com - hm.com

fredag den 11. november 2011

Lettet

I dag har jeg været til eksamen, og selvom eksamensangsten fik det bedste af mig, så var der alligevel nok tilbage til, at jeg kune få et syvtal, så nu er jeg lettet. Selvfølgelig ville jeg gerne have haft ti eller tolv, det var et kursus jeg gik virkelig op i, og hvor jeg fik lært en masse, så dt ville jeg gerne have vist, men jeg er så glad for, at angsten ikke mere resulterer i dumpekarakter men faktisk i en meget anstændig karakter. Næste mål må være at komme op i to cifre. Nu står den på weekend for mig - faktisk hele vejen frem til næste søndag, så jeg kan love jer for den står på lejlighedsistandsættelse og måske noget mere blogging.


onsdag den 9. november 2011

Wannabe?

Se hvad jeg fandt i H&M i går: En halskæde med små stjerner. Sikkert en jeg kunne finde på at købe - hvis ikke jeg lavede min egen for knap to år siden! Jeg bilder ikke mig selv ind, at jeg er en der bliver efterabet, men jeg synes stadig, at det var lidt sjovt at se noget, der lignede min egen så meget. Nå det er sagt, så er min egen version både billigere (ca 20kr mod 39,95kr hos H&M), men jeg synes også den er finere både fordi, H&Ms stjerner er i plastik (mine er forsølvet metal), men også fordi det giver lidt mere kant, når de sidder tilfældigt og asymmetrisk


tirsdag den 8. november 2011

Udsalgsgodter

Jeg sidder og læser til eksamen lige for tiden, men her til morgen smuttede jeg lige ind forbi H&Ms webshop og lurede lidt på udsalgsvarerne, hvor jeg spottede nogle af mine yndlings armbånd sat ned til 39,95kr (fra 69,95), dem kan jeg godt anbefale. Jeg tænkte at lige så godt kunne samle til bunke med et par favoritudsalgsgodter.

Armbånd 39,95kr - Sølvstrik 69,95kr - Cardigan 149kr - Nederdel 79,95 - Stribet strik 39,95kr


Billeder fra hm.com

lørdag den 5. november 2011

Besøg i klædeskabet

I går havde jeg besøg i mit "klædeskab". Det var en fotograf, en art director og en journalist fra Woman, der skulle tage nogle billeder til en artikel som kommer til at handle om forskellige tøjbudgetter. Jeg var også inde i deres fotostudie sammen med to andre søde piger, hvilket var lidt grænseoverskridende for jeg er rigtig genert, så det at stå på et podie med en masse lys i lige i hovedet og folk der står og kigger på en, er altså ikke en fest. Jeg overlevede heldigvis, og hvad du ikke dør gør dig jo stærkere. Det minder mig om at jeg  faktisk var i en lignende situation fornyelig  - man skal jo udfordre sig selv - det jeg må fortælle om en anden dag.

Nå men pointen med dette indlæg var at vise jer mit "klædeskab", det tror jeg nemlig aldrig, jeg fik gjort, og nu var der lige ryddet så fint op (de fik så rodet det lidt til igen). Der er jo ikke så lang tid til, vi skal flytte (ok der er ingen dato endnu, men snart altså), og i den nye ljlighed kommer det nok ikke til at se præcis sådan ud, men jeg tager de forskellige elementer med mig. Men jeg har virkelig været glad for denne løsning. For mig er det vigtigt, at jeg kan se mine ting, ellers får jeg dem ikke rigtig brugt. Selve stativet  er fra Ikea og tøjet er sorteret efter farve, så det ikke ser så rodet ud (det er dog lidt svært at se på billedet). Ellers er jeg også glad for, at jeg har styr på alle mine halskæder og armbånd, så de ikke ligger hulter til bulter som tidligere. Stangen til halskæderne er bare sådan en køkkenstang fra Ikea som har kostet tæt på ingenting. Skohylderne er jeg også rigtig glad for, men det kræver noget afstøvning. I den nye lejlighed tror jeg, at jeg skal have et sko skab og så bare have nogle enkelte sko fremme.






torsdag den 3. november 2011

I biffen med tøserne

Sidste mandag var jeg i biffen med tøserne og se Kvinde på spring. Filmen var ikke særlig god men det var selskabet tilgengæld. Jeg havde hevet glitterstøvlerne frem (de skal altså bruges når der er lejlighed til det), og så havde jeg sundet en gammel slå om kjole fra AA. Det er sjovt med den kjole, jeg købte den som erstatning for en perfekt slå om kjole jeg havde i gymnasietiden og som blev slidt op, men AA kjolen skuffede stort. Jeg har været ved at sælge den flere gange, men jeg har ikke kunne tage mig sammen, i mandags fandt jeg den så frem og lige pludselig kunne jeg se den i et nyt lys. Den bliver aldrig som den perfekte kjole jeg havde engang, men tilgengæld er den faktisken ganske fin kjole i sig selv så nu er kommet ind i varmen. 

Dagens pris = 1184,90kr [Kjole (American Apparel) 360kr - Tørklæde (H&M) 69,95kr - Strømpebukser (H&M)69,95kr - Armbånd (H&M) 35kr - Støvler (Topshop) 650kr ] 


Nye sko

Se hvad der kom med posten i går: Converse All stars i sort ruskind. Jeg har aldrig været så vild med de originale i lærred, men jeg er jo vild med ruskind og jeg synes, det giver dem noget dybde. Som sædvanlig var udsalgsguderne på min side, jeg havde lige siddet og tænkt, at det ville fedt med nogle sporty sorte sko og så faldt jeg over disse sat ned på ASOS , og så var der endda en 10% rabatkode, så de endte med at koste 210kr. Haps blev der sagt. Jeg har tænkt mig at bruge dem til dresse min sorte kjoler lidt ned, men hvis I har nogle styling tips så kom glad :)

onsdag den 2. november 2011

Et faverigt dagens

Ja, dette billede er egentlig ved at være to uger gammelt, men det er ikke sådan, når der først skal findes et kabel til at overføre billederne (min gamle computer har ikke kortlæser). Men det skal altså på bloggen, for jeg har farver på - noget jeg ellers ikke er så god til. Jeg er egenlig ret glad for kjolen, som er fra H&M trend og købt på udsalg til 60kr, men jeg synes den er lidt svær og style, hvilket nok også er grunden til, jeg ikke får den brugt så meget.

Dagens pris = 199,90kr [Kjole (H&M) 60kr - Strømpebukser (H&M) 69,95kr - Bælte (H&M) 69,95kr]


BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.