tag:blogger.com,1999:blog-2868116896761160360.post7768857457305616728..comments2024-02-23T10:20:57.223+01:00Comments on Discountliv & Luksusdrømme: Discountliv's guide til doven sushiVibekehttp://www.blogger.com/profile/14841985308643948487noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-2868116896761160360.post-33326748662436646222011-11-29T11:03:51.417+01:002011-11-29T11:03:51.417+01:00mange tak :)mange tak :)Pixels og Poesihttps://www.blogger.com/profile/00922564021961715441noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2868116896761160360.post-40826769440630115722011-11-20T17:47:07.235+01:002011-11-20T17:47:07.235+01:00Betina:
2 tsk flormelis
1/4 tsk salt
2½ spsk rise...Betina: <br />2 tsk flormelis<br />1/4 tsk salt<br />2½ spsk riseddike<br /><br />Lad være med at hælde det hele i til at starte med. <br /><br /> - VibekeVibekehttps://www.blogger.com/profile/14841985308643948487noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2868116896761160360.post-86006749358267384092011-11-18T13:00:09.685+01:002011-11-18T13:00:09.685+01:00Du har vel ikke et ca. bud på blandingsforholdet m...Du har vel ikke et ca. bud på blandingsforholdet mellem salt/eddike/flormelis? Synes ikke jeg kan få det helt rigtig :)Pixels og Poesihttps://www.blogger.com/profile/00922564021961715441noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2868116896761160360.post-3324326877487760592009-07-21T11:29:31.099+02:002009-07-21T11:29:31.099+02:00Det vil jeg gøre! (:Det vil jeg gøre! (:Helenehttps://www.blogger.com/profile/16615885577111572593noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2868116896761160360.post-36030036389506722652009-07-20T21:52:03.386+02:002009-07-20T21:52:03.386+02:00Hov, jeg havde vist ikke lige set, du havde skreve...Hov, jeg havde vist ikke lige set, du havde skrevet igen. Det svære er, at man ikke må tøve for går det hele i smadder. Det skal gøres i et snuptag. Prøv det, det bliver ikke perfekt første gang, men det er sjovt :)<br /><br /> - VibekeVibekehttps://www.blogger.com/profile/14841985308643948487noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2868116896761160360.post-34205912209356891162009-07-19T17:31:45.295+02:002009-07-19T17:31:45.295+02:00Mange tak (: Er det fordi det er svært ikke at få ...Mange tak (: Er det fordi det er svært ikke at få viklet tangen ind i rullen?<br /><br /><br />http://blogalahelene.blogspot.com/Helenehttps://www.blogger.com/profile/16615885577111572593noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2868116896761160360.post-68563451388730316482009-07-19T17:27:34.978+02:002009-07-19T17:27:34.978+02:00Sara: jeg har godt nok ikke selv prøvet med alm. e...Sara: jeg har godt nok ikke selv prøvet med alm. eddike men fået at vide at det godt kan bruges i en snæver vending. Hvidvinseddike fungere dog fint.<br />Stenbidderrogn kan sagtens bruges, nogle gange bruger jeg det som pynt. Men altså det var bare det billige fra fakta, så det skal skyldes, for ellers har det en bitter smag.<br /><br />Helene: Det er nemlig ikke så svært. Det sværeste er at få rullet makien, men det lærer man hurtigt. God fornøjelse. <br /><br />Smaa Ord: Det har du nok ret i ;)<br /><br /> - VibekeVibekehttps://www.blogger.com/profile/14841985308643948487noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2868116896761160360.post-57457028983191548732009-07-19T11:46:35.904+02:002009-07-19T11:46:35.904+02:00ps: ...jeg tror måske også jeg skal have sushi i a...ps: ...jeg tror måske også jeg skal have sushi i aften. jeg kan næsten ikke lade være nuMayahttps://www.blogger.com/profile/11699506938490329182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2868116896761160360.post-59795996746927758292009-07-19T11:46:01.112+02:002009-07-19T11:46:01.112+02:00En enkelt nat i køleskabet plejer den godt at kunn...En enkelt nat i køleskabet plejer den godt at kunne overleve - det er selvfølgelig ikke helt den samme lækre sushi som aftenen før, men for mig slår det i hvert fald alle morgenmadsprodukter med adskillige længder alligevel :)Mayahttps://www.blogger.com/profile/11699506938490329182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2868116896761160360.post-65766715057529620272009-07-19T10:29:42.510+02:002009-07-19T10:29:42.510+02:00Dette indlæg er jo intet mindre end GENIALT! Jeg s...Dette indlæg er jo intet mindre end GENIALT! Jeg sukker altid efter sushi når jeg ser det, og 5 minutter efter jeg læste det (igår) spurgte min mor hvad jeg kunne tænke mig til aftensmad. "ehm.. sushi?" og sushi blev det, dog færdigkøbt. Men mens vi spiste aftalte vi dog at vi skulle prøve at lave det selv snart - og her kom dit indlæg jo igen ind i billedet. Tusind tak! Jeg troede det var utrolig kompliceret at lave nemlig (:Helenehttps://www.blogger.com/profile/16615885577111572593noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2868116896761160360.post-90528297491701964012009-07-18T20:58:49.945+02:002009-07-18T20:58:49.945+02:00Man skal absolut ikke bruge almindelig eddike til ...Man skal absolut ikke bruge almindelig eddike til at lave sushi med, risvinseddiken har en langt mere afrundet og sød smag, der netop giver sushi-ris den karakteristiske smag :) <br /><br />Har aldrig prøvet at lave sushi med stenbidderrogn, er det godt?Saranoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2868116896761160360.post-18020592303660497692009-07-18T18:56:38.111+02:002009-07-18T18:56:38.111+02:00Smaa ord: Til morgenmad? Det lyder intressant. Bli...Smaa ord: Til morgenmad? Det lyder intressant. Bliver tangen ikke mærkelig? Men ja, du har jo ret i, at det er dejlig let. Det kunne være jeg skal prøve det næste gang, jeg har kvalme ;)<br /><br />Mia: Det er ihvertfald godt ;)<br /><br /><br /> - VibekeVibekehttps://www.blogger.com/profile/14841985308643948487noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2868116896761160360.post-10259339392493713182009-07-18T15:36:03.142+02:002009-07-18T15:36:03.142+02:00Genialt :PGenialt :PMianoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2868116896761160360.post-40281145289627902232009-07-18T11:33:07.810+02:002009-07-18T11:33:07.810+02:00Årh det ser lækkert ud! Når jeg laver sushi selv p...Årh det ser lækkert ud! Når jeg laver sushi selv plejer jeg dog at være lidt grådig og lave en kæmpeportion - jeg har nemlig erfaret at en lille portion left-over sushi er verdens bedste morgenmad! Især når man som jeg ikke er så god til at spise om morgenen, er det lækkert med noget let som mætter. Og man kan jo godt gemme det natten over når der ikke er rå fisk i :)Mayahttps://www.blogger.com/profile/11699506938490329182noreply@blogger.com