tirsdag den 24. februar 2009

Mango

Mango har en ret fin online butik: mangoshop.com . Super for os, der ikke er lige er i nærheden af fysisk butik. Her er fire kjoler, som jeg gerne ville have på til sommer. Priserne er lige i overkanten for mit budget, hvis jeg skal have alle fire, men jeg tror, der er råd til en enkelt af dem. Den sidste kjole er fra deres udsalg, så den er inden for budgettet. Leveringspriser afhænger af, hvad man køber, men for køb over 340 kr er der gratis levering!


Kjole til 599 kr.


kjole til 399 kr.


Kjole til 399


Kjole på udsalg til 219 kr


Alle billeder er fra mangoshop.com

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.