tirsdag den 17. februar 2009

Nitter og frynser til folket!

Jeg skulle egentlig i kvickly for at se på frynsesko, men de var så crappy, at jeg ikke vil skrive mere om dem. I stedet nåede jeg et smut i Deichmann sko. Det vrimlede med nitter og frynser i alle mulige afskygninger, nogle pænere end andre. Jeg havde lidt travlt, så det blev kun lige til at par hurtige billeder. Men som sagt, der var alle mulige slags, så det er bare om at komme ind og se, om der er noget i din stil. Det er selvfølgelig ikke læder og kvaliteten er heller ikke i top. Til gengæld er de billige, og var det ikke fordi, jeg bare ikke må købe noget nu, havde der også boet nogle hjemme hos mig.

Første model minder om Guccis samt Bianco og Friss&co's efterligninger. Disse koster 400 kr, så de er en del billigere, det er bare lidt ærgeligt, at de kommer så sent på sæsonen.


Disse koster 150 kr, jeg synes ike helt de er kønne men der var bare så mange forskellige typer, og så var det her lidt anderledes.Det sidste par vil jeg gerne selv have og de koster kun 200 kr. Jeg er så tæt på at købe dem. Men med min søsters fødselsdag og en snarlig bytur, er der ikke plads til at bruge flere penge.

2 kommentarer:

 1. Arh, ved du hvad? Jeg tror, jeg elsker dig! Skønt med en blog, der giver masser af inspiration til os fattigrøve! Og så vil jeg helt sikkert gerne finde en Deichman og tjekke godterne ud!

  Mvh
  Mette

  SvarSlet
 2. Mange tak! Det er bare fedt at vide, at man ikke er den eneste, der en fattigrøv. Det giver lyst til at gøre flere gode fund

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.