mandag den 23. februar 2009

Seneste køb

Det er meget sjældent at jeg har dårlig samvittighed over at købe noget. Men, i weekenden har jeg været i København og jeg måtte ikke købe noget. Det gjorde jeg så alligevel. Til mit forsvar vil jeg sige at det var nu eller aldrig køb og bla bla bla... (indsæt selv flere undskyldninger jeg gider ikke finde på dem). Nå men jeg er egentlig rigtig glad for det jeg købte og jeg brugte kun 225 kr, så det ikke fordi jeg gik shop amok, og så det til sjove jeg fik nemlig købt hele tre ting (eller fem det kommer an på hvordan man tæller).


Det første jeg jegkøbte var disse strømpebukser fra H&M med 70% rabat. Jeg har kigget på dem mange gange. Da jeg endelig tænkte at jeg ville købe dem var de kun tilbage i str xs/s og det er altså for småt for mig. Men så i lørdags fandt jeg et enkelt par tilbage i str m/l og til den fine pris på 21 kr.


Mit andet køb var klart det bedste. Denne taske fra Gina Tricot. Jeg manglede så meget en taske i denne størrelse og så til 129 kr, sikke et fund! Jeg har ellers været skuffet over Gina Tricot og tasken var også det eneste der havde interesse.

Sidste køb stammer fra det hollandske antikvariatiske bogudsalg i Helligåndskirken i København. I lørdags var prisen 25 kr pr bog. Jeg vil gerne anbefale at tage derind for der var mange gode bøger. Sidste dag er 1. marts hvor prisen er nede på 5 kr stykket. Jeg fik købt tre bøger af den russiske forfatter Solsjenitsyn. Jeg er ret vild med ham så det var også noget af et kup. Jeg købte "Kræftafdelingen" 1 og 2 samt novellesamlingen "For sagens skyld".2 kommentarer:

 1. Orv, fik du fat i Gina Tricot tasken i online shoppen? :)

  Jeg sukkede længe over den på den i den svenske af slagsen, men da den danske online shop blev lanceret, kunne jeg ikke finde den.. :(

  Du må endelig sige til hvis du vil skille dig af med den - ville SÅ gerne have sådan en med i byen til min bedste venindes b-day. ;)

  By the way - skøn og hyggelig blog du har! Har fluks tilføjet dig til listen!

  SvarSlet
 2. Mange tak :) Hehe, jeg tror ikke, jeg skal af med den taske, det er den for lækker til ;) Jeg købte den i en af deres butikker i København, da jeg var derovre en weekend. Ærgeligt at man ikke kan købe den på deres online shop. Man kan få noget der ligner til 30£ (ca 250kr) inkl levering på topshops hjemmeside her

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.