mandag den 23. marts 2009

Computer-detox

Min computer har været hårdt ramt af malware, og det ville bare ikke væk, så nu er den blevet formateret. Det var virkelig en lettelse, og computeren virker bare så ren og sund, som en helt ny computer. Det er stadig nogle småting, der mangler at komme på plads, men det var overaskende nemt. Så håber jeg altså ikke, at der kravler nye ting ind, jeg kan ikke forstå hvor det er kommet fra. Og så har jeg fået internet explorer 8, det er meget fint, men der er nogle få ting som ikke er helt ordentlige endnu, men det kommer nok.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.