mandag den 2. marts 2009

DIY: Safety first

Jeg har jo et eller andet med sikkerhedsnåle og har før lavet en halskæde. Dette DIY projekt er noget mere enkelt, billigt og kan næsten umuligt mislykkes (hvis det gør, mangler du aldrig mere sikkerhedsnåle). Ideen kommer fra det nyeste nummer af costume, hvor der i en modeserie, blev brugt et armbånd af sikkerhedsnåle! Så nu har jeg været hos min sikkerhedsnålepusher (Søstrene Grene) og købt for - hold fast - 5kr sikkerhedsnåle! Søstrene Grene har været så venlig om samle dem i bundter af tolv (0,48 kr pr bundt), så det letter lidt af arbejdet.
Det eneste jeg har gjort er at sætte bundterne i forlængelse af hinanden, så de kunne nå om håndledet. Bagefter satte jeg resten af sikkerhedsnålene fast tilfældigt rundt omkring. Er man ikke tilfreds, kan man bare sklle dem ad og starte forfra. Jeg ved ikke om der er nikkel i nålene, så hvis man har problemer med det, skal man nok lige tjekke dem først.
Et fremtidig DIY-projekt kunne være noget det minder om denne halskæde fra Tom Binns til ca 1263€!!! Nu har jeg kun "sølv"nåle men den guldfarve bryder jeg mig heller ikke om.fra www.net-a-porter.com

2 kommentarer:

  1. Hej hej :o)

    Jeg er lidt nysgerrig, hvad står DIY for?! ;o)

    SvarSlet
  2. Do it yourself. Ja jeg burde det nok kalde det gds (gør det selv)

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.