mandag den 23. marts 2009

Forårsjakke???

Jeg kunne godt tænke mig en forårsjakke. Den skal være lys, kort og ikke for dyr (max 300kr, det kan altså godt lade sig gøre!). Men jeg er helt blank i forhold, til hvordan den skal se ud. Skal den være pastel eller pangfarvet? Eller måske i denim? Jeg ved, den skal være kort, men hvad med snittet? Jeg bare ikke set noget interessant endnu. Er der nogen, der har nogle gode idéer? Jeg er lidt lost.

3 kommentarer:

 1. Jeg har lige set en rigtig fed, kort vindjakke agtig noget i H&M her i dag. Den er vidst også på hjemmesidens webshop og er sådan pastel-grøn/mintgrøn i det :) Ved ikke lige om det er din farve men den er ihvertfald forårsagtig :)

  /L

  SvarSlet
 2. Hej, ONLY har også en rigtig fin kort denimjakke i grå med 3/4 ærmer og kort i snittet. Synes normalt at ONLY er for "ungt" til mig, men denne her faldt bestemt i god jord. Koster 399,- og fås på deres onlineshop og i butikkerne lige nu.

  SvarSlet
 3. Tak for inspiration begge to. Jeg må lige kigge nærmere på dem, når jeg ikke har så travlt :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.