søndag den 29. marts 2009

Godter dybt inde fra klædeskabet

Ja, jeg må hellere følge mit eget råd og bruge de ting, jeg har i mit klædeskab. Derfor har jeg gjort to ting. Den ene er at finde de ting, jeg ikke bruger, frem og se dem med nyt lys. Den anden ting er at sætte mit tøj sammen på nye måder og på den måde få noget "nyt" tøj.

Min første fangst fra klædeskabet er disse metallic ballerinaer fra H&M, som jeg egentlig troede var sølvfarvede, men det var de ikke helt. De har kun kostet ca 40 kr og derfor gad jeg ikke retunerer dem. Men nu hvor skuffelsen, over at de ikke var helt sølvfarvede, har lagt sig, synes jeg faktisk de er meget cool, og de skal helt sikkert bruges har til sommer - gerne med en t-shirt kjole.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.