mandag den 9. marts 2009

Ikke moderelateret hjælp søges

Ja, sagen er den, at jeg leder efter navnet på en (nok) amerikansk tv-serie. Den blev vist på DR 1 for nogle år siden, jeg gætter på ca 8 år siden (hmm, det er alligevel lidt tid siden jeg var 14...). Det var en slags sci-fi serie, som handlede om, at der var mennesker blandt os, der var næste del af evolutionen, altså en slags super/mutant mennesker. De fleste af dem var onde og ville overtage verden, men der var enkelte gode der hjalp de "rigtige" mennesker . Jeg kan desværre ikke huske så meget mere end, at den blev sendt forholdsvis sent om aftenen én gang om ugen. Det lyder måske lidt fjollet, men hvis du bare kan huske lidt, må du gerne skrive.

6 kommentarer:

 1. jeg tror serien hed Roswell eller noget. Der bliver sendt en lignende serie på Zulu.

  SvarSlet
 2. Det vil jeg også mene :)

  SvarSlet
 3. Tak for bud. Men det er en noget mindre teenage-agtig serie, og så var der ingen rumvæsner med.

  SvarSlet
 4. ... jeg er psycho dårlig til sådan noget her, men tænker du på den der "The 4400"!?

  SvarSlet
 5. Nej, det er desværre ikke den. Men nok mere i den retning end Roswell. Jeg er jo tydeligvis også selv dårlig til det. Men tak for buddet.

  - Vibeke

  SvarSlet
 6. Jeg tror du tænker på Heroes? Hvis der var en cheerleader og en japansk fyr blandt hovedrollerne, er det helt sikkert den du leder efter.

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.