søndag den 1. marts 2009

Lidt galde...

En af grundene, til jeg startede den her blog, var, at jeg gang på gang er blevet skuffet over de danske modeblades budgetsider, såsom Budgetfund og Sidst på måneden. Jeg er godt klar over, at resten af bladet kan bruges til "inspiration", men budgetsiderne burde indeholde ting som jeg havde råd til. I hvertfald hvis budget henviser til, at man har et stramt budget og ikke et budget med masser af penge til at shoppe, men det kan jo være, at det er her, det går galt.I torsdags fik jeg Eurowoman, generelt var bladet godt, og Stine Goya var gæsteredaktør og hun gjorde det godt. MEN jeg bladre om til Budgetfundsiden og hvad finder jeg? To ting ud af de otte på siden kostede under 500 kr, og fem af tingene kostede over 1000 kr. Jeg var rigtig skuffet. Man skulle tro, at det var de lidt billige ting, man finder her, men priserne er ikke mindre end i resten af bladet. Der er nogen der får penge for at finde de ting. Jeg kan ikke undgå at have følelsen af, at de lige bruger fem minutter på at finde noget helt tilfældigt.


Men jeg kan jo tage fejl. Det var faktisk en hel artikel om, hvor meget blod sved og tårer det kræver at finde en kjole, man kan bo i hele sommeren til under 1500kr på en uge. Det må være, fordi jeg er ung og fattig, at jeg ikke kan se hvori udfordringen ligger.

Det skal lige siges, at jeg ikke ville være så skuffet, hvis ikke det var fordi jeg så godt kunne lide Eurowoman ellers. Jeg har også prøvet at købe andre blade, der generelt henvender sig til folk med et mindre budget, men så forsvinder en del af moden ud af det. Jeg er den eneste der er skuffet? Og skal jeg bare være glad for, at jeg ikke har et problem med at finde tøj til under 1000kr?

4 kommentarer:

 1. Fierce og fattig sender dig kærlighed og vil bare fortælle dig at hun er helt enig! :)

  SvarSlet
 2. Jeg er også helt enig, jeg har slet, slet ikke 4000kr eller mere til tøj om måneden.. Og det tviver jeg da lidt på, at størstedelen af læserne har..

  SvarSlet
 3. Modemagasinerne vil dog nok argumentere for at man på denne måde finder inspiration til at finde billigere køb.. Det gør jeg rigtigt meget. Men så skal de ikke kalde deres dyre køb for budget..

  SvarSlet
 4. Fedt at der er nogen der enig med mig, tak!

  @ Kia: Jeg får meget inspiration fra bladene, det er netop kun budgetsiderne, der er problemet, (og så når de laver en artikel om, hvor svært det er at finde en kjole til under 1500kr).

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.