Sider


onsdag den 4. marts 2009

London baby!

Kæresten og jeg skal på endagstur til London. Vi tager afted om formiddagen om kommer hjem sent om aftenen. Der bliver 4-5 timer i selve London. Jeg har aldrig været der før, så jeg glæder mig super meget! Billetterne er købt på ryanair til 168kr inkl gebyrer for os begge to (der kommer selvfølgelig noget transport oveni, men billigt er det altså!) Yay! Gad vide om kæresten lige kan lokkes i Primark og Topshop? Hvad ville I se hvis i kun havde fire timer?



billede fra londontoolkit.com

5 kommentarer:

  1. Fedt du skal afsted! Jeg har selv været der 5 gange, og elsker byen!

    Jeg ville have svært ved at nå alt det jeg ville på 4 timer. Men mine favoritter er: Museumsbesøg på Tate Modern der altid har de fedeste udstillinger. En tur i London Eye (den store karrusel ved Themsen). Shopping i Carnaby Street og på Bond Street. Madshopping i Fortnum and Mason. Se på sjove sager på Portobello Roadmarket, og ind i en cafe i området ved Portobello og Notting hill og få en Ginger ale eller English tea. Spise på en af de smarte asiatiske restauranter omkring SoHo eller flotte mig på Quaglino´s. Og så bare gå en tur og se på mennesker og trafik fra Leicester Square til Picadilly Circus. Og selvfølgelig få en stor øl på en pub. Det var meget, men måske kan du nå noget af det...

    SvarSlet
  2. Wow, det kan vi nok ikke nå altsammen, men det lyder godt! Tak for inspiration!

    - Vibeke

    SvarSlet
  3. 4 timer? Så ville jeg tage turen op ad Oxford Street og ned ad Regent Street. Eventuelt hoppe af hvis jeg ser en spændende sidegade! Og hvis der er tid, så ville et kig ud over Themsen ikke skade. Så kan man vist godt tillade sig at sige, at man har set og været i London :)

    4 timer er ikke meget - kig på mennesker, udstillingsvinduer, bygninger og NYD det!

    Rigtig god tur!

    SvarSlet
  4. Mange tak! Nej fire timer er ikke meget (lige nu ser det ud til, at det bliver 5-6 timer). Planen bliver vist noget med at fornemme stemningen i byen, købe en enkelt ting eller to, og så se et par af de største attraktioner. Men der er nogle uger endnu til at finde ud af det.

    - Vibeke

    SvarSlet
  5. 4 timer er nu ikke meget. Men oxford street er et must hvis du vil high street shopping. Vil du have vintage i massevis, er Camden stedet i skal tage hen. (camden er værd besøge lige meget hvad faktisk.)

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.