mandag den 9. marts 2009

Man ved man har shoppet for meget på nettet når...

...pakkeposten ringer på dørtelefonen, og man bare ikke kan huske, hvad det er, man har købt. Kæresten ventede ikke noget. I mens posten var på vej op, nåede jeg at forbyde mig selv mere netshopping, når jeg ikke engang kan komme i tanke om, hvad det er, der er på vej. Hvor pinligt. Endelig kom posten op, min kæreste tog i mod, og hvad var det så? En rimelig stor papkasse fra en afsender ingen af os kendte, men der stod min kærestes navn på, sikke en lettelse! Jeg havde jo ikke købt noget, (udover pailletter, men har ikke købt så mange!).


Eftersom løftet om ikke at købe online var afgivet under falske forudsætninger, gælder det ikke. Så her er et par tasker fra topshop.com jeg godt kunne tænke mig.

fra topshop.com. Priser fra venstre, 38£ (ca 365kr med fragt), 35£ (ca 349kr med fragt),35£ (ca 349kr med fragt)

Ps. Det viste sig at være vores nye bredbånd, (farvel crappy clearwire...).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.