fredag den 20. marts 2009

Tror I man kan lave pailletbukser selv...

... når man ikke har en symaskine og aldrig har syet efter mønster? Måske kunne man pænt spørge sin mor, om hun ville? Jeg er dog ikke helt sikker på, om relsutatet ville blive lige så fint som de fantastiske bukser fra Stine Goya. Man kan få stof med pailletter på fra Stof & Stil til 159kr/m. Det er dog flottere i sølv, det i guld ser lidt for gult ud.

billede fra stofogstil.dk

4 kommentarer:

 1. Uhh hvis du finder en god måde at sy dem på, må du meget gerne sige til (:

  Mia

  SvarSlet
 2. Det vil jeg selvfølgelig gøre :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Jeg ville forberede mig på mange forsøg før det lykkes - jeg syer meget og har kun dårlige erfarringer med paliet-stof - det er SÅ svært at håndtere!! Jeg er måske også lidt hidsig af natur og har ikke den store tålmodighed q; - men hvis det lykkes dig så sig til - sig til!
  Er forresten lige faldet over din blog - I LIKE (;

  SvarSlet
 4. Velkommen, og tak! Jeg er ret sikker på, at pailletstof ikke er det nemmeste, så jeg håber, at min mor vil hjælpe lidt, ellers må jeg begynde at lede i genbrugsforretninger, man kan jo være heldig.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.