søndag den 5. april 2009

Blandet Bianco

Ja, lidt blandet om Bianco, først disse fine sandaler til 450kr, det eneste minus er, at jeg ikke er så vild med, at perlerne/nitterne er syet på, jeg synes ikke det er pænt.
Derudover så jeg at Bianco i Storcenter Nord i Århus havde disse to par (plus nogle flere) til halv pris. Normalt koster gladiatorene 700kr og stiletterne 450kr. Sidst men ikke mindst var der nogle fine ballerinaer i lak, med lidt spids snude og pyramidenitter på i str 39 til 100kr.Alle billeder er fra bianco.com

2 kommentarer:

 1. Jeg er så vild med de stilletter og har faktisk planlagt at jeg skal ud og købe dem onsdag. Ved du om det tilbud gælder alle Bianco forretninger? for min ligger nemlig i Aalborg, og føler mig en lille smule for nærig til at gå ud og give fuld pris for et par sko der er 5o % på andre steder :)

  På forhånd tak
  Linette

  SvarSlet
 2. Hehe, det er ikke nærigt det er fornuftigt ;) Jeg ved desværre ikke om det gælder andre, men hvis jeg var dig, ville jeg ringe og spørge. Artikelnummeret er 35-41992-23. Held og lykke.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.