tirsdag den 21. april 2009

Blandet snak for en femmer

Ja, det er bare nogle småting, jeg skal ud med.


Det første er Grønne Gårdens økologiske Ginger Ale sodavand, som jeg smagte for første gang i dag. Den kan jeg rigtig godt lide, den er ikke så sød eller kraftig i smagenn men der var bare noget ved den. Der er heller ikke så meget sukker i som deres andre sodavand (der generelt har et meget højt energindhold, desværre). Nå, den kostede 14,50kr i føtex, så den er ikke rigtig dyrere end andre sodavand (hvis man nu til det økologiske). Ginger alen ser sådan ud, når den er tom.Ja, bloggen hedder jo noget med discountliv, og sådan er mit liv nogle gange, specielt når jeg køber ind i fakta (i "min" har de aldrig noget, nogle gange sker det, de ikke engang har tomatpuré). Kæresten tog dette billede i dag, vi valgte, at ok smag ikke er godt nok til os, vi vil have god smag! Hvis du ikke er helt tilfreds med barmen, kan jeg desuden oplyse, at jeg også engang har set "pat i skiver" hos fakta - andre kalder det "paté i skiver".
Sidst men ikke mindst så synes jeg, denne t-shirt fra H&M til 49,75kr er meget godt sidst på-måneden-køb. Jeg har ikke selv købt den endnu, men jeg er begyndt at lave mulige outfits med den i hovedet.


3 kommentarer:

 1. Jeg er vild med Ginger Ale, så den sodavand med mindre sukker skal jeg helt sikker teste!

  SvarSlet
 2. Nu, ved jeg ikke, hvor meget sukker der er i Ginger Ale normalt, men der var meget mindre i end i deres andre sodavand.

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Grønnegården laver generelt nogle geniale produkter.
  Deres saft er klasse, selvom det koster noget mere end andre saftevandsprodukter.

  Jeg har ikke prøvet ginger alen, men er vild med deres lemonsodavand, den smager som en lemon skal gøre!

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.