torsdag den 9. april 2009

H&M rabat

Jeg læste lige, at H&M har 50% rabat på en masse varer fra d. 16. april, så jeg vil lige anbefale, at man venter købe det man lure på, eller alternativt lige venter med at smide bonen væk (det skal man aldrig gøre for resten) og klippe mærket af indtil på torsdag. Det er så surt at købe noget og så se, at man kan få det til halv pris ugen efter.

7 kommentarer:

 1. Det var så lidt :) Fed blog for resten!

  - Vibeke

  SvarSlet
 2. Ihh, du sætter mig virkelig i et dilemma nu!
  Er i Malmö, og den svenske krone er jo en fordel for en dansker lige nu. Men ikke ligeså stor som hvis der er 50 %! Ihh, hvad skal jeg gøre? Har allerede købt 3 ting i H og M her.

  SvarSlet
 3. Skal lige høre. Ved du om det også er på børnetøj? Altså også det der er til sommer. :-D

  SvarSlet
 4. Det er noget af et dilemma. Nej, det ved jeg desværre ikke. Jeg kunne godt forestille mig det, men det er kun et gæt, så det må du ikke hænge mig op på.

  - Vibeke

  SvarSlet
 5. Ok. Hvor har du læst det henne? :-D

  SvarSlet
 6. Jeg læste det i H&M's nyhedsmail.

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.