søndag den 12. april 2009

Kedelig med kvalme

Denne dag er indtil videre blevet brugt på at vaske tøj, lave projekt og have voldsom kvalme (damn you sodavand, kødsauce og ost). Derfor ser jeg heller ikke særlig spændende ud, men prøv at tænk på, hvor kedelig jeg så ser ud uden jakke og halskæde!I det mindste har mine fødder fået sol i dag, de falder vist også ind under kategorien "blege" ;) Jeg håber alle har en god påske.

6 kommentarer:

 1. Jeg synes nu du ser meget sød ud.. Passer perfekt til en søndag.. Så skulle du se mit outfit for i dag, ikke meget mere inspirerende :)

  /Noelle

  SvarSlet
 2. Tak, men uden jakke og halskæde er det meget meget kedeligt (hvilket også er grunden til der kun kom et billede med dem på).

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Hej Vibeke.
  Må jeg spørge dig, hvordan du har lavet de sorte rammere rundt om billederne - altså er det noget man kan indstille blogspots opsætning til?!
  /Rikke

  SvarSlet
 4. Hehe, det har jeg også tænkt meget over... Du kan helt sikkert lave koden om. Indtil videre er det bare lavet i paint, det var meningen jeg ville lave koden om, men jeg har ikke taget mig sammen. Men der er sikkert mange nemmere måder at lave det. Gad vide om det ikke også kan gøres i picasa? Som sagt jeg har været lidt doven. Men jeg har planer om at lave lidt om, så der ville jeg også få ordnet det. Det kunne være jeg skulle gøre det nu...

  - Vibeke

  SvarSlet
 5. Hej Rikke. Nu ved jeg ikke. hvilken skabelon du bruger. men hvis der ikke er nogen ramme så indsæt nedenstående. Det kommer selvfølgelig an på, hvilken skabelon du bruger, hvor, og om der skal stå textcolor eller noget andet. Jeg er ikke rigtig inde i hmtl, så det er lidt svært at forklare, men eller så send en mail :)

  .post img {
  padding:0;
  border:30px solid $textcolor;
  }

  - Vibeke

  SvarSlet
 6. Tak for info :)
  Jeg tror jeg gør det på den komplicerede (og dog nemmere for it-keglen) måde og laver kanten i paint!!

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.