torsdag den 23. april 2009

Tillykke til mig ;)

I dag er det min fødselsdag . Dagen startede allerede lidt over kl tolv i nat, hvor jeg fik gaver af min kæreste og sikke nogle fine gaver. Jeg fik et album "Hear it is" med The Flaming Lips (yndlingsbandet), det er et gammelt et, sjovt nok fra 1986 - året jeg blev født. Det er interessant at høre, hvordan de lød dengang. Så fik jeg også et "gavekort" til det store internet på 300kr, så der skal nok købes noget creme og noget andet godt. Sidst men bestemt ikke mindst fik jeg en sort og creme stribet tulip hem vest fra Topshop. Ikke nok med at jeg havde ønsket mig den, og den er rigtig fin, men det er første gang i de knap 6 år, min kæreste og jeg har været sammen, at han har købt tøj til mig. Han hader nemlig tøjbutikker og ville ikke ane, hvad han skulle købe, men han havde helt selv gået ind i Magasin og op på 2. sal til Topshop og fundet den "helt uden at spørge" . Jeg føler mig så forkælet.
billede: flaminglips.combillede fra topshop.com


Indtil videre er dagen gået med at spise tebirkes(københavnerbirkes) til morgenmad, snakke i tlf med min mor og min søster og se topmodel på youtube. Og så har jeg lige været ovre og hente, hvad jeg troede var shampoo på posthuset. Det viste sig at være en fødselsdagsgave fra min kærestes forældre og indeholdt både mascara fra Clinique og gavekort til H&M, begge super gode gaver.billede fra clinique.com

12 kommentarer:

 1. Tillykke med fødselsdagen :)
  Det var da dejligt med en overraskelse (gaven fra dine svigerforældre) ;P

  SvarSlet
 2. Tillykke med fødselsdagen! :D Gid det var mig der fik så mange fine gaver

  SvarSlet
 3. Tillykke med dagen, det lyder som fantastiske gaver og de birkes der hedder Københavnerbirkes, intet at diskutere der.

  Hilsen en fynbo bosat i det københavnske.

  SvarSlet
 4. Tillykke med fødselsdagen:)

  Susie
  stylemeupplease.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Tillykke med fødselsdage - lyder som en masse dejlige gaver du har fået.

  SvarSlet
 6. KÆMPE TILLYKKE HERFRA.....!

  SvarSlet
 7. Først og fremmest tillykke med fødselsdagen :)

  Nu det sjove -- har selv fødselsdag i dag, blir 23, så er også fra 1986. Er bosat i Århus ligesom dig og har rendt rundt i zebra jumpsuit lige siden jeg fik det for nogle dage siden, he he, lidt pudsigt.. Fik også morgenmad af kæresten og så topmodel i sengen ;)

  Og tak for en inspirerende blog, helt klart en af mine favoritter!

  SvarSlet
 8. Hej Vibeke. 1000 gange tillykke med fødselsdagen. Tak for det gode vejr og en skøn blog. Det bedste, Kia.

  SvarSlet
 9. Mange tak allesammen!

  @Nana: Ja, de er også så søde.

  @Scient.hybrid:Hvis de kommer fra københavn må det da være os københavnere, der har styr på, hvad de hedder ;) (ja, jeg er stadig københavner trods tre år i Århus)

  @Danica: Tillykke med fødselsdagen! Hvor freaky, det er godt nok syret. Mange for de søde ord.

  @Kia: Tak og i lige måde!

  - Vibeke

  SvarSlet
 10. Til lykke, til lykke! Spottede en i zebradragten i dag, men det var vist ikke dig.
  Lækkert med gaver fra kæresten og ikke mindst fra svigerfamilien.
  Ha´en god dag - og tak for det gode vejr!

  SvarSlet
 11. Beam - Kan være det var mig ;) er jo lidt afhængig af den dragt, he he..

  Vibeke - Nyd resten af aften, har jo været et skønt vejr, så det kan vi være stolte af :)

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.