tirsdag den 19. maj 2009

Det er det indre, der tæller

Når man skriver om noget så overfladisk som mode, så må man holde fast i sig selv og huske på, at det er det indre, der tæller. Her er det perfekte eksempel:


Både kæresten og jeg var ret vilde med denne fantastiske pizzaæske (til 20kr i fakta). Tænk engang, Plenty'o Pepperoni, a smile per slice, mozzerallaahh, big taste tomato sauce og lige til at munch munch munch.
Den smagte helt forfærdeligt, aldrig aldrig mere Goodfella's Friday Fever, føj. Det kan godt være at æsken er fantastisk, men hvis man ikke kan spise pizzaen indeni, er det jo lige meget.

4 kommentarer:

 1. Det overdrevne brug af slang og løfter om smil, er nok for at kompensere for den ærgelige smag..
  Men jeg overvejer næsten at købe den pizza, bare for at gemme æsken, den er fed :P

  SvarSlet
 2. Hehe, ja man er jo heller ikke tvunget til at spise pizzaen ;)

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Får dem et pargange om måneden. De smager da faktisk meget godt.

  SvarSlet
 4. Per: hehe, jeg synes de smager forfærdeligt, men jeg mistænker lidt min kæreste for at smugkøbe dem, når jeg ikke er hjemme ;) Så han er nok enig med dig.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.