fredag den 29. maj 2009

Lyse haremsbukser

Jeg er blevet ret vild med disse lyse haremsbukser fra H&M til 249kr. Jeg har ikke set dem i virkeligheden (er der nogen der har?), men jeg tror de fungerer rigtig godt. Jeg ved bare ikke, hvordan de skal styles. Det eneste jeg kan finde på, er en sort stram overdel - gerne med lidt blonde (her fra Monki til 180kr) - og så sølvsmykker (her fra Topshop til 15£), og det bliver jo lidt ensformig med tiden. Men hvor de fine.
billeder fra shop.hm.com - topshop.com -monkigirl.com

12 kommentarer:

 1. har selv kigget på dem maaange gange. de er de eneste haremsbukser jeg har set, som jeg har været helt skudt i.

  SvarSlet
 2. Hej! Jeg har overhovedet ikke forstand på mode eller hvordan ting skal styles, men igår så jeg en pige i nogle bukser, som mindede lidt om haremsbukser, og hun havde en sort blazer på til, hvilket jeg synes fungerede ganske godt. Der var sådan lidt klassisk stil over hende... Men det kan godt være, at det bare er mig, der synes det er smart.
  Bare et forslag. ;-) Hilsen Emma L

  SvarSlet
 3. Har set dem i virkeligheden.. det er noget isoli (blødt jersey) de er lavet af.. fantastiske bukser! :)

  SvarSlet
 4. maria: ved du hvordan de er i str.?

  SvarSlet
 5. @Batina: Ja, det er også anderledes end mange af de andre.

  @Emma Lovise: Godt forslag, jeg tror det kunne fungere rigtig godt. Det er bare ikke lige mig, for jeg synes blazere giver mig lidt for brede skuldre, men måske skulle jeg prøve.

  @Maria: Hvor/hvornår så du dem? De ser nemlig også dejlig bløde ud.

  - Vibeke

  SvarSlet
 6. Hej, jeg har dem og de er meget, meget behagelige at have på. Synes de er normale i størrelsen, men der er stretch i, så derfor vælger man jo selv om man vil have dem lidt store eller lidt mere tight...Kan kun anbefale dem, du kan vist stadig få dem på nettet, tror jeg... Charlotte

  SvarSlet
 7. Hej Chalotte. Tak for anmeldelse, det lyder godt. Ja, de kan stadigvæk købes, det er bare ikke sådan jeg lige står og mangler et par lyse haemsbukser. Jeg må overveje det lidt mere :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 8. charlotte: hvis man nu svinger mellem en 34/36 (34 i taljen og 36 om bagem) så skal jeg vel satse på en 34'er?

  SvarSlet
 9. Hej igen..

  Ja de er meget normale i størrelsen.

  Så og befamlede dem meget i H&M i Barcelona, men købte dem desværre ikke.. :s

  Jeg ville købe dem i en str 36 hvis jeg var dig..

  Go weekend til jer alle!

  SvarSlet
 10. tak for svar Maria. er bare bange for de bliver alt for løse i livet. hm.

  - Betina

  SvarSlet
 11. til jer der har set dem i virkeligheden:

  var de hellange? har nemlig modtaget mine idag og de ligner meget godt udover længden som går ca. 10 cm. over mine ankler og det er ikke fordi jeg har lange ben. synes dem på billedet ser hellange ud og desuden går mine slet ikke ind forneden.

  SvarSlet
 12. Jeg har tit tænkt over at de lyse bukser var for gennensigtige - hvordan er disse?? KH. Charlotte

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.