onsdag den 27. maj 2009

Seneste køb: makeupbørste og prøver

Jeg er har lige snuppet denne fiberoptic makeupbørste til kun 5$ hos Everydayminerals. Desuden har de et gratis sæt med prøver: 3 foundations, 1 blush og 1 concealer, så de kom også lige med. I alt blev det 10,52$ ca. 57kr. Jeg bruger ikke foundation hver dag, men når jeg gør, det er det fra everydayminrals. Jeg synes, den ligger rigtig let, og prøverne er meget gavmilde så der er til lang tid. De pensler, jeg har derfra, er jeg også rigtig glad for, så nu glæder jeg mig til at prøve den nye.
De fem prøver jeg valgte var: concealeren Pearl Beige. Jeg har pick me up pearl (der er lyserød)som fungere rigtig godt som highlighter, og jeg tror også, at Pearl Beige bliver lige så god. Desuden valgte jeg blushen Email me, som er mat, og de tre foundations multitaking, som nok er min farve, Ivory som også kan bruge som øjenskyggebase, samt Warm tan som jeg ikke lige ved, hvad jeg skal med.4 kommentarer:

 1. Hey :) Har du modtaget dette? Jeg bestilte nemlig også denne lille pakke og har endnu ikke modtaget noget :(

  SvarSlet
 2. Hej, Orv ja, jeg modtog det forleden, så mon ikke det er på vej? Ellers er deres kundeservice ret flink.

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Så passer det vist meget fint - bestilte et par dage efter dig! :)

  Tak for svar Vibeke :)

  SvarSlet
 4. Det var så lidt :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.