fredag den 12. juni 2009

Hmm rabatkode.

Ja, jeg ved ikke helt med det her, for jeg har aldrig ikke brudt mig om uggs. Til gengæld kan jeg godt lide rabatkoder og i dag fik jeg en mail fra whoogaboots.co.uk, der sælger uggs, og de tilbød en rabatkode til jer læsere, så hvis I skriver DISCOUNTLI (ja uden v) får I 19£ i rabat, hvilket jo er fedt, hvis man alligevel står og skal have fat i sådan nogle. Nu er den hermed givet videre.

5 kommentarer:

 1. Indrømmet, de er ikke skide flotte - men WAUW hvor er de skønne at have på!

  SvarSlet
 2. Den mail, med rabbat kode har jeg også fået. - Men om min engelske blog, der har været død i godt et halvt år nu, strange, men meget fedt...

  SvarSlet
 3. Hej,
  1000 tak for info.
  Ved du hvor længe tilbudet gælder?
  og ved du om det er rigtige Ugg støvler, jeg synes der står Whooga på støvlerne.

  SvarSlet
 4. Ida, ja jeg undrede mig også, men mener at siden er reel nok, så kunne lige så godt dele. For resten synes jeg det er en meget smart måde for butikker at få omtale.

  Anonym, jeg ved ingenting, fik bsre mailen og tænkte jeg ville dele.

  - Vibeke

  SvarSlet
 5. hej alle,
  er der nogen der ved om der er aktuelle rabatkoder til h&m's netbutik pt?
  mvh Louise

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.