torsdag den 11. juni 2009

Jeg ved ikke helt


... hvorfor, jeg er tiltrukket af denne taske, men jeg på fornemmelsen at det har noget at gøre med, at den har de der lommer og så de afblegede look. På en eller anden måde føler jeg mig lidt manipuleret til at kunne lide den, det er svært at forklare, men det er nok fordi, det er sådan en taske jeg synes er fed her og nu, men som jeg hurtig ville blive træt. Når det er sagt, så er jeg ret vild med den lige nu, den er fra Asos og sat ned til 12£. Jeg ser farverige oversize tank toppe til. H&M har nogle rigtig fede nogle for tiden, jeg håber snart, jeg kan få taget nogle billeder af alle de fine ting H&M har lige nu.

billede fra asos.com

2 kommentarer:

 1. Aj, den er flot- mener utroligt meget om de nye Alexander Wang tasker:)

  Har lige åbnet en ny blog, klik evt forbi, du skal være meget velkommen:)
  www.dybrooglykke.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Hehe, det skulle ikke undre mig.

  Spændende kigger lige forbi :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.