søndag den 14. juni 2009

Pladsmangel og rod

Det er altså ikke, fordi jeg har for meget tøj, jeg har bare ikke plads nok. Udover skabet har jeg to en halv skuffe. Lige nu er vintertøjet pakket væk, og sommertøjet er heller ikke fundet frem, men lige om lidt går det helt galt. Tøjet må også dele bøjler, for jeg har slet ikke nok. Åh suk. Jeg har med nogle måneders mellemrum sorteret ud i skabet, men det kan jeg jo ikke blive ved med, for jeg er ret glad for de ting, jeg har. I får ikke lov til at se skufferne, for så skal jeg åbne dem, og de umulige at lukke igen.

Jeg prøver lidt at trøste mig selv med, at jeg ikke skal skal købe noget det næste stykke tid, for jeg skal jo spare sammen til New York, men hvad med alt det jeg nok kommer til at slæbe med hjem?

Er der nogen med nogle geniale opbevaringsidéer? Jeg har pakket ting væk i kælderen og sorteret en milliard gange...
Mangel på plads afføder også et andet problem, for når der ikke er plads til, at hver ting har et sted at bo, så opstår rod meget hurtigt. Halvdelen af tiden ser min kommode ud som på førbilledet og halvdelen som på efterbilledet. Jeg mangler i den grad plads, jeg kan bare ikke se hvor det skulle komme fra...

7 kommentarer:

 1. Jeg har netop samme problem for tiden:S Meget frusterende!

  SvarSlet
 2. Vi har hævet vores seng og lavet skuffer under - det kan anbefales!

  SvarSlet
 3. @Signe, ja det er uhyggeligt hvor meget energi det kan tage.

  @Fuglen, det er en god idé, men vores vasketøjskurve bor under sengen. Det er forresten den seng mine forældre fik i bryllupsgave som deres venner har bygget.

  - Vibeke

  SvarSlet
 4. Lige nu har de udsalg i Jysk - helt seriøst - hvor du kan finde forskellige bokse, billige og i mange størrelser. Jeg har selv kastet mig ud i dem, fordi jeg lever i samme skønne problem som jer. Også med alle andre ting. De store kasser kan du også bruge til skoene - dem jeg har set er gennemsigtige, til 30 kr. med låg. Og selvom skoene vil ligge hulter til bulter i dem, så skaber det en ro i helhedsbilledet ved skabet :)

  SvarSlet
 5. Tak for tip, det vil jeg kigge nærmere på :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 6. køb sådan nogle bøjler som på vaskeriet - så kan der være 5 gange så meget tøj i dit skab også koster de kun 80 for 20 stk.

  SvarSlet
 7. Tak for tip, det vil jeg da se nærmere på

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.