tirsdag den 9. juni 2009

Roskilde '09

billeder fra Jens Dige / Rockphoto - roskilde-festival.dk


Jep, nu er billetterne til Roskildefestivalen købt, så skal jeg lige bestikke solen så der ikke kommer for meget regn. Min teori er at når det er koldt nu så bliver det godt vejr i slutningen af måneden, men det er nok bare ønsketænkning.

Jeg glæder mig helt vildt, for jeg har ikke været der de sidste to år. Og egentlig er det lige meget, hvordan vejret bliver, for jeg skal nok have det sjovt, (hvilket jeg erfarede mit første år på roskilde). Jeg læste lige i går, at der kun er solgt 40.000 billetter, og jeg har meget ondt af roskildefestivalen, men rent egoistisk kan man jo håbe på, at der ikke bliver så crowded.
Er der andre der skal på Roskilde i år?

2 kommentarer:

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.