fredag den 12. juni 2009

Så kan det også være lige meget!

Ja, når vejret beslutter sig for, at det er november, så gider jeg ikke engang prøve. Jeg nægter at gå ud i dag, jeg har stadig chokoladekiks, samt ingredienser til både smoothies og popcorn og ikke mindst: der er lasagne i fryseren. Der var også en pære(ikke i fryseren altså), men den er væk nu... Alt dette betyder, jeg i dag er iført bløde bukser og lilla tank fra H&M samt kærestens dejlige trøje (den er nu mere min nu og hedder reservekæreste)

Haps

3 kommentarer:

 1. uug det lyder rigtig lækkert. bare det var mig det kunne hygge derhjemme med chokokiks og kærestens sweater ;)

  SvarSlet
 2. Det stemmer jeg for! Kæresten kommer snart hjem, for igen at tage på arbejde, og efterlader mig det meste af dagen. Hygge, internet, film og HYGGE. Here we go :)

  SvarSlet
 3. Hehe, jeg har altså også lavet eksamensprojekt ;)

  kbo, Min kæreste er hjemme nu, men han sover!

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.