mandag den 13. juli 2009

Horsens?

Der skulle vel ikke lige være nogen, der var kendt i Horsens og kunne fortælle lidt om, hvad man kan oplev/se der? Udover de mest åbenlyse seværdigheder. Jeg overvejer lidt at tage et smut dertil i morgen for at se byen. Jeg har nemlig kørelejlighed (ihvertfald hjem, medmindre der sker noget vildt i Horsens fra kl 7.20), sommerferie og aldrig set byen.

4 kommentarer:

 1. jeg har aldrig selv været der. men kan huske at min mor engang var på sådan en tur i statsfængslet. det skulle have været meget interressant.

  SvarSlet
 2. Hej. Tak for ideén, desværre er det ikke muligt for tiden...

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Hej Vibeke.
  Der er ikke voldsomt mange ting at se i Horsens, men der er Statsfængslet - som Karen Marie også nævnte - det nye teater, museet for moderne kunst (hvor de har en masse Michael Kvium f.eks.), og så selvfølgelig strøget/Nørregade. Strøget i Horsens er faktisk ret hyggeligt, og butikken "Guca" kan bestemt anbefales.

  Venligst, Sara.

  SvarSlet
 4. Hej Sara

  Jeg besøgte Horsens Kunstmuseum, hvilket også var planlagt, og jeg kørte da forbidet gamle fængsel, men det er ikke noget, man sådan kan besøge mere. Guca var desværre lukket. Og så fik jeg da set Søndergade.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.