onsdag den 15. juli 2009

Idag: Tulip hem vest + blondetop

I dag har jeg egentlig haft tre sæt tøj på; Joggingbukser og gammel top til at male i, da jeg skulle til lægen, valgte jeg at tage lange bukser og en bluse med trekvart ærmer, hvilket jo selvfølgelig var alt for varmt, så da jeg kom hjem, skiftede jeg til en af mine elskede tulip hem vests fra Topshop, som er perfekte i varmen. Jeg skulle lige prøve min nye blondetop fra Kvickly indenunder, og det fungerede super godt. Sidst men ikke mindst fandt jeg edderkoppebrochen i min rodekasse - jeg skal helt klart have kigget lidt mere, på det jeg har!


3 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare fedt ud til dig :)

  SvarSlet
 2. Haha.. er godt nok lidt på inspirations-kanalrundfart i dine indlæg her til morgen... Men - super fint outfit - kan klart se muligheder i the tulip hem vest. ;)

  http://stjerne-stov.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. rijaH: mange tak!

  Hald: Jamen du skal være velkommen ;) Tak, altså jeg er jo helt vild med dem :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.