mandag den 20. juli 2009

Juhuuu!!!

For lidt siden fik jeg en mail fra the Outnet, med en overskrift i stil med Congratulations! You have won osv. Jeg troede lige et øjeblik, det var spam (hvem får ikke et par milliarder om måneden ad den vej?), men så kom jeg i tanke om, at jeg faktisk havde deltaget i en konkurrence om en Marc Jacobs taske og ja, jeg har vundet den!

Jeg er stadig lidt i chok, jeg havde nemlig overhoved ikke regnet med at vinde. Jeg har det sådan med konkurrencer, som jeg har det med horoskoper; jeg tror ikke på dem, men jeg skal lige læse dem. Det samme er med konkurrencer, jeg regner slet ikke med at vinde, men jeg skal da lige deltage.

Jeg kender en, der vil sidde og vente på pakkeposten fra nu af! Jeg synes også tasken er rigtig fin og helt sikkert en jeg kan bruge. Yay!

11 kommentarer:

 1. Ej hvor er du heldig! Jeg har det ligesådan med konkurrencer. God sammenligning med horoskoper i øvrigt :) Rigtig fin taske. Lucky you!

  /Maria

  SvarSlet
 2. tillykke, håber du bliver glad for den!

  SvarSlet
 3. Tillykke! Det var da en dejlig overraskelse.

  SvarSlet
 4. Tak skal I have allesammen, det er jo ikke hver dag sådan noget sker.

  Maria:Jeg føler mig også heldig, det er meget fedt at vide, at man faktisk godt kan vinde.

  Dyveke: det tror jeg helt sikkert jeg gør :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 5. Tillykke det er jo sådan noget vi andre drømmer om.

  SvarSlet
 6. Tillykke! :D
  - jeg har tagget dig i en blogleg.

  SvarSlet
 7. Camilla, ja inklusiv mig selv!

  Helene, tak. Uh, det må jeg lige se på :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 8. Hvor fedt! Til lykke med det! Jeg glæder mig til at se den på bloggen eller irl.

  SvarSlet
 9. Beam: Tak, jeg tror godt, vi kan arrangere noget irl ;)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.