torsdag den 30. juli 2009

Nye godter fra H&M-online

Og denne gang er de alt andet end basisvarer. Til gengæld er de helt i stil med den rå og sorte. Her er mine favoritter.


Billeder fra H&M

2 kommentarer:

 1. Hej Vibeke.

  Først - rigtig fed blog, jeg følger den dagligt :) keep up the good work!
  Jeg kan simpelthen ikke forstå hvor du finder disse ting på h&m's hjemmeside.. Engang var der en fin knap, der hed "nyheder", men den er altså forsvundet nu - i hvert fald for mig. Og når jeg kigger under f.eks. kjoler, er der ingen af de kjoler du har postet i indlægget her, der dukker op. Hjæælp!

  SvarSlet
 2. Mange tak :) Ja, jeg ved ikke, hvor nyhedsknappen er blevet af :/ Hmm, hvis du trykker vis alle under kjoler/nederdele kommer de frem. Sådan er det fx ogmå med MW for H&m, jeg tror måske, det er når, de ikke har et modelbillede, lidt irriterende...

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.