fredag den 24. juli 2009

Seneste køb?

Ja, med spørgsmålstegn fordi jeg ikke er helt sikker. Sagen er at jeg faldt over denne ruskindsjakke i H&M til sølle 100kr (sat ned fra 598kr), hvilket må siges at være et kup, selv hvis kvaliteten ikke er helt i top. Det er bare ikke meningen, at jeg bare skal kaste penge efter alt, hvad jeg ser for tiden.

Det bliver så heller ikke nemmere, da jeg så forelsker mig i halskæden også fra H&M til 79,95kr på billede 2 og 3, som jeg også købte. Jeg lavede samtidig en aftale med mig selv om, at jeg kun må beholde en af de to ting, hvilket, hvis jeg bliver presset, er halskæden, fordi jeg tror næsten, at jeg kommer til at bruge den mest. Men nu er jeg så begyndt at se masser af DIY-potentiale i jakken og vil derfor også gerne beholde den - det er jo kun 100kr. Heldigt at H&M har så lang returneringstid.

Udover jakken og halskæden købte jeg også en sort neglelak i Tiger til en 10'er og to par strømpebukser til en 10'er i H&M.

Hvad ville I gøre med jakken? Skal jeg beholde den, eller spare de 100kr? Det er måske ikke så mange penge, men det blev da lige 200kr for det hele i dag


6 kommentarer:

 1. Jeg ville nok beholde jakken hvis jeg endelig skulle vælge, for halskæder fås jo tit til den pris - men det er derimod et scoop at få en jakke til 100kr!

  http://blogalahelene.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Hej Diskount Liv

  Jeg vil have dig til at spørge dig selv: Har du brug for jakken? Har du egentlig ikke en masse jakke? Godt nok er den billig ja, men vil du bruge den mange gange, eller få gange?
  Du kan sagtens lave en andet DIY projekt med noget andet.
  Men det er op til dig, en jakke fylder også meget i skabet hvis den ikke bliver brugt ofte
  Hilsner
  Fie

  SvarSlet
 3. Har du kun købt den fordi den er billigt ? Ville du have værdiget den et blik hvis den stadig kostede 599 kr ?

  Kender godt det med at det jo er billigt, og så er det ægte skind og alting. Derfor hænger der lige pt. en skindjakke i mit skab som aldrig har været i brug. Den helt rigtige og fikse model, skindjakker bliver bare ikke rigtig mig... så nu er den endt på ts. Og det er jo ikke derfor man køber nyt.

  Behold den af de 2 ting du ved du vil komme til at bruge mest.

  SvarSlet
 4. Hej Mette

  hvad er din brugernavn på trendsales
  er på udkif efter en skindjakke

  hilsner
  fie

  SvarSlet
 5. Hej Fie
  Jeg er temmelig ny udi blog-verdenen så aner ikke om det er dårlig stil at henvise til sin ts- profil...hmm.

  Mit brugernavn er wunderbaum. Regner med blog-ejer kan slette mit indlæg, hvis det ikke skal offentliggøres.

  SvarSlet
 6. Helene, ja det er et scoop men, jeg tror jeg kommer til at bruge halskæden mere.

  Fie og Mette: I har begge fat i den lange ende. Hmm, jeg vil tænke lidt mere over det.

  Mette, det er helt ok.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.