søndag den 30. august 2009

Bog: Vintage mode


Jeg læste en anmeldelse af bogen "Vintage mode" i Politiken i morges. I bogen bliver moden fra 20'erne og frem gennemgået inkl baggrundsviden, såsom at kunststoffer blev stort i 40'erne, da al bomuld og silke blev brugt i krigen. Jeg elsker at se på billeder af moden, som den har været, og det er jo ingen hemmelighed, at der er masser inspiration at hente i sådan bog. Det er helt klart min drøm at have en hel reol fyldt med lækre modebøger (lige ved siden af reolen fyldt med kunstbøger). Den er hermed sat ønskelisten.
Bogen, der er skrevet af Emma Baxter Wright med flere, fik 4 ud af 6 hjerter og skulle koste 299kr, men tjek bogpriser.dk for at finde den billigst.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.