lørdag den 1. august 2009

Velourkjole

I går var jeg lige et smut i Bik Bok, det er ikke så ofte jeg er der, men i går skulle jeg lige kigge. Jeg gik da også derfra med en fin t-shrt kjole til 37kr, som jeg må fortælle om senere. De havde masser af ting sat med 75% forresten.

Men de havde også en rigtig fin velourkjole til 180kr, jeg tror den vil være perkeft her til efteråret, men jeg holdt mig i skindet, der skal jo spares op til New York om 2 måneder (og så havde jeg lige købt pailletleggins). Jeg forsøgte at tage et billede i prøverummet, men lyset var for stærk. Så jeg fandt den også lige på Bik Bok's hjemmeside.

Her faldt jeg også lige over en bikerjakke i ruskind. Jeg er måske lidt træt af bikersnittet, men jeg er helt vild med at den er i ruskind, den koster ca 800kr.


billede fra bikbok.com

billede fra bikbok.com

1 kommentar:

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.