mandag den 14. september 2009

At skære sig på creme fraichen

Man skulle ikke tro, at det var muligt at skære sig på creme fraiche, det var nu også låget jeg skar mig på igår. Jeg skulle have fat i creme fraichen i køleskabet og får så fat i låget, hvor min tommelfinger glider langs kanten og bliver skåret op, ligesom når man skære sig på papir. Nøj hvor gjorde det bare ondt. Jeg har forsøgt at tage et billede af det, men det var lidt svært, pilene viser hvor snittet ca går til. Det er stort set hele mit øverste led og det føles bare så klamt hver gang jeg bøjer fingeren lidt, for så åbner såret sig. Øv!
For at det lige bliver lidt bedre, så reklamere de med "nyt bæger - samme gode kvalitet" ja helt sikkert, hvor er det jeg skal sende min klage og mit erstatningskrav hen, hva'?


6 kommentarer:

 1. Haha, det har jeg også præsteret at gøre :P Jeg troede kun så noget skete for mig ..

  SvarSlet
 2. hehe, det har jeg også gjort!! også en dag hvor jeg havde tømmermænd og ville have dip til mine chips. deprimenrende... :)

  SvarSlet
 3. Åh nej, jeg vidste slet ikke det var så udbredt, der burde næsten være en støttegruppe og en advarsel på låget.

  karenmarie: især surt med dippen og tømmermænd ;(

  - Vibeke

  SvarSlet
 4. Haha det er virkelig også et provokerende slogan når man ligefrem skærer sig på det.. håber du overlever ;)

  SvarSlet
 5. rijaH, arh jeg ved ikke helt, hvis I ikke hører mere fra mig, så ved I hvorfor ;)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.