onsdag den 2. september 2009

Bælter

Jeg mangler ikke rigtig tøj til den forestående sæson. Som jeg har skrevet mange gange før, så bliver efteråret og vinteren sort for mig. Jeg har masser tøj i skabet, som jeg glæder mig til at tage i brug, så mit fokus bliver helt sikkert på tilbehør. Bælter er jo en super måde til at opdatere tøjet lidt, og jeg er begyndt at lede efter bælter til mine sorte kjoler. Specielt bælterne på det første billede må gerne kommet hjem til mig. De første er fra Miss Selfridge og koster hhv 15£ og 35£. Det sidste er fra Dorothy Perkins og koster 8£.

Billede missselfridge.com - dorothyperkins.com

De tre sidste bælter er fra Miss Selfridge(25£), Topshop(20£) og Dorothy Perkins (20£)
billeder fra missselfridge.com - topshop.com - dorothyperkins.com

1 kommentar:

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.