fredag den 25. september 2009

Velourbody fra Topshop

Uhm, mere velour - denne gang i form af en body. Jeg kom også lige i tanke om at jeg burde have en mørkerød velourbluse liggende, hvis ikke jeg har smidt den ud...
Velourbody fra Topshop til 28£

Billeder fra topshop.com

2 kommentarer:

  1. Kan du ikke vise nogle outfits, hvor du bruger den? Tror egentlig godt jeg kunne tænke mig en "body", men velour er jeg ikke helt stor fan af. (Endnu!)

    SvarSlet
  2. Hva' siger du? Skal jeg sidde og kigge på lækkert tøj og overbevise mig selv om, at jeg skal have en velourbody, mens jeg drikker kakao , i stedet for at læse i en kedelig bog eller tage opvasken? ;) Jeg kigger på det lidt senere :)

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.