mandag den 14. september 2009

Yay, så kommer Monki til Århus (og Hillerød)


Jeg læste lige på Pernilles blog Pagik, at der kommer en Monki til Århus. Det glæder jeg mig til. Tidligere har der åbenbart stået, at den åbnede i oktober, men nu står der november inde på Monkis hjemmeside. Det ville måske også være lidt overload, at både Gina Tricot og Monki åbner i samme måned. Til gengæld er det i oktober, at Monki åbner i Hillerød.

4 kommentarer:

 1. Det var da en dejlig nyhed - det er trods alt lidt tættere på Aalborg, end den i KBH.

  SvarSlet
 2. Jubii! Jeg er spændt på om butiken lever op til mine forventninger. Har faktisk aldrig været i Monki i Kbh.

  SvarSlet
 3. Karen, Vi må håbe, at de sender en Monki op til jer også. Men I fik da Gina Tricot før Århus...

  Beam, jeg synes det er ok, jeg har ikke købt noget derfra endnu, men jeg har også så travlt, når jeg er derinde. Jeg glæder mig vist mere til Gina Tricot kommer den første.

  - Vibeke

  SvarSlet
 4. JAAAA! Hillerød er ikke langt fra mig! Kan man se nærmere om HVOR i Hillerød den kommer? (:

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.