fredag den 20. november 2009

Endnu en bagside

Jeg har før skrevet om min skuffelse over tøj, der ser rigtig fint ud forfra med pailletter og andet pynt, og er der bare ingenting på bagsiden. Nu kommer der lige endnu at indlæg, for jeg sad og så finalen i ANTM cycle 13, og da de skal gå på catwalken den sidste gang, har Laura, en fin pailletkjole på - lige indtil man ser bagsiden, hvor den bare er hudfarvet!


1. Hvorfor vælger en designer ikke at putte nogle pailletter på bagsiden af kjolen?

2. Hvorfor vælger en designer ikke at putte nogle pailletter på bagsiden af kjolen, men i stedet lade den være hudfarvet - beige - blaaah?

3. Hvorfor vælger en designer ikke at putte nogle pailletter på bagsiden af kjolen, men i stedet lade den være hudfarvet - beige - blaaah og så bruge den til finalen af ANTM, hvor millioner kommer til at se den?


Ja, jeg forstår det ikke, hvis det var min kjole, der skulle i tv (og på internettet), så skulle den være fin og se dyr ud og ikke være et hudfarvet monster, når man der den bagfra.


Desværre kan jeg ikke vise det bedste billede, da det nok er lidt for afslørerende, ift hvem der vinder.

2 kommentarer:

  1. Jeg tænker præcis det samme som dig. Og så har jeg også lige set ANTM-finalen ;) Men det er meget mystisk - jeg synes ikke rigtig det giver mening.

    SvarSlet
  2. Nej, det er noget mærkeligt noget, jeg er glad for, jeg ikke er den eneste, der undrer mig

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.