tirsdag den 3. november 2009

Malmø shoppetip

Jeg går lidt og overvejer, om jeg skal slæbe veninden med til Malmø, næste gang jeg er i København, og så faldt jeg lige over Malmö citykort, der er et rabatkort til en masse butikker, kortet koster 100SEK, men så er der også alle slags rabatter, såsom


 • 10% rabat i Gina Tricot og Matas
 • 15% på en valgfri vare hos Selected
 • 15% rabat i Bianco (ikke udsalgsvare) og Glitter
 • 20% rabat hos Malmö Chokladfabrik
 • 20% på en valgfri vare hos No. 8 der bl.a. har Day, Selected, Sneaky Fox og modström
 • 25% på en valgfri bh i Triumph
 • 2 Whopper meals for éns pris hos Burger king efter kl 14
 • 100SEK i rabat i Scorett og Vagabond ved køb over hhv 750SEK og 650SEK

+ mange andre, som du kan se her og her (det er på svensk) - klik ude til højre på den runde knap for at se rabatten. Nogle af dem gælder vist kun enkelte butikker så tjek lige selv.


Jeg tænker lidt, at man måske kan dele det, hvis man er flere (ihvertfald nogle steder)


Nogen der ved noget om det, eller har prøvet det?

6 kommentarer:

 1. Tak for tip! Meget rart at vide man kan sparre endnu flere penge derovre, altså i hvertfald hvis man planlægger at shoppe meget :-D

  SvarSlet
 2. Det var så lidt :) Ja, man skal nok købe mere end en cardigan i Gina T, for det kan betale sig, men hvis nu man alligevel skal have et par sko... ;)

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Ja, jeg har kortet og jeg har været i Malmø tre gange inden for kort tid. Vi købte det fordi vi kunne holde parkeret i et p-hus en hel dag gratis. Så de 100 sek er allerede der tjent ind. Jeg var i Malmø i mandags og der brugte jeg kortet igen. Der er rigtige mange butikker som er tilknyttet ordningen med kuponerne, så det kan godt betale sig. Jeg har ihvertfald brugt det flittigt og man sparer jo lidt der og her. Ialt giver det altså ret meget.
  hos Mc.D fik vi en gratis menu da vores søn skulle have en happy meal, fordi vores sædvanlige restaurant havde ændret på åbningstiderne....arrgghhh.. så det endte på mac D.

  /Chau
  http://thetigerakachau.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. Chau, lækkert at høre at det virker, jeg tror, jeg skal have fat i det, hvis jeg kommer til Malmö snart

  - Vibeke

  SvarSlet
 5. Det lyder supergodt! Men vil det sige at det gælder sådan.. altid? (:

  - www.blogalahelene.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Helene, Som Chau skriver, så er det en slags kuponer, så mange af dem der kun til en gang, man kan se det, hvor rabatten står.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.