fredag den 6. november 2009

Rabatkoder til Dorothy Perkins

Hvis man modtager Dorothy Perkins' nyhedsbrev, får man 25%rabatkoder kastet efter sig for tiden - eller nu har jeg fået to, der begge ser ud til at virke. Jeg tror også, de virker på udsalgsvarer, det ser ihvertfald sådan ud. Nu skal jeg ikke have noget, men jeg er godt nok lidt vild med denne frakke der er sat ned til £55-25% = £41,25. Den er heller ikke sort for en gangs skyld. De to koder er DPVIPK og DPVIPD - og giver 25% begge to, men de kan ikke kombineres.

Billede fra dorothyperkins.com

3 kommentarer:

 1. uh den er så fin den frakke. ved bare ikke lige hvor god den gule farve vil være til mig.

  SvarSlet
 2. Jeg er heller ikke sikker på, at den ville være helt god til mig, men den bliver nok heller ikke min.

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Godt tip :-) Kender du til størrelserne? Er de små eller store?

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.