tirsdag den 17. november 2009

Til fødderne

Jeg har lige kaste noget, der ligner 11kr på ebay efter sådan nogle gelsåle, så jeg forhåbentlig ikke får ondt i fødderne, når jeg går i noget med høj hæl. Jeg er lidt spektisk, men det er jeg også over for dem, man kan købe i butikkerne til 50-70kr. Jeg skal nok komme med en anmeldelse, når de engang ankommer fra Kina...

Billede fra myworld.ebay.co.uk/welcomeined

2 kommentarer:

 1. De ligner præcis mine som jeg har købt hos Dreichmann. De er en lifesafer for fusserne især i høje stiletter. Topshop har dem også. Jeg bruger dem rigtigt meget i høje stiletter.

  Scholl har også lavet nogle som de kalder for party all night. Og det passer vist meget godt hvis man vil have stiletter på.


  /Chau
  http://thetigerakachau.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Det lyder godt, jeg glæder mig til at prøve dem.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.