onsdag den 16. december 2009

DIY stjernehalskæde

For noget tid siden købte jeg ca en meter kæde og 20 små stjernevedhæng på etsy.com, her over middag kom postbuddet med dem, og så fik jeg lige lavet en halskæde. Jeg pillede nogle led af (med en neglesaks) og brugte dem til at sætte stjernerne fast (også med neglesaksen). Først havde jeg sat dem symmetrisk, men jeg syntes det blev lidt kedeligt, så jeg valgte at gøre det mere tilfældigt. Jeg er ret glad for resultatet, der kommer nok snart et billede af den i brug. Du kan købe materialerne her

10 kommentarer:

 1. Det ser rigtig fint ud :) Tak for inspiration og glædelig jul..

  SvarSlet
 2. Uhh, den er godt nok blevet fin Vibeke.. :) Det kunne være man skulle overveje endnu et projekt i DIY-stakken. Jeg har jo snart juleferie.

  SvarSlet
 3. Lise: Tak, glædelig jul til dig også :)

  Signe: tak, den var ret hurtig at lave, specielt når man tænker på, jeg lavede den to gange (først symmetrisk, tilfældigt). Jeg ærger mig over, jeg kun bestilte til en, ellers kunne jeg jo have lavet lidt julegaver til veninderne.

  - Vibeke

  SvarSlet
 4. Coool! Den er bare blevet rigtig sej. Sådan en vil jeg også have :D

  SvarSlet
 5. Lige et spørgsmål: hvor meget blev det i alt? Jeg forstår nemlig ikke rigtig hjemmesiden(:

  SvarSlet
 6. Lise C: Tak, den er nem at lave

  Fashion Affairs: Tak :) Jeg gav $4,50 - ca 22kr. $2+$0,50 i forsendelse og $1 for stjerner og $1 for kæden.

  - Vibeke

  SvarSlet
 7. Wauw! Sådan en halskæde vil jeg også have, hvor er den bare lækker! :D:D.
  Kh. Emilie
  www.pigefraprovinsen.blogspot.com

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.