tirsdag den 1. december 2009

Seneste køb: for 100kr skindkjole

Ja, jeg fik lige shoppet lidt i Føtex i Storcenter Nord i dag og selvfølgelig havde de nogle gode tilbud. Jeg fik hapset mig en skindkjole til 100kr (sat ned fra 600kr), den er lidt stor i størrelsen, men jeg tror, det kommer til at fungere. Billede kommer i morgen da jeg har fået meget ondt i lænden, og ikke orker det. Jeg fik også hapset mig en rød cardigan til 30kr. Der sad egentlig pailletter på, men de var lige til at fjerne - det blev nemlig lige lidt for julet. Tænk at jeg har fjernet pailletter...

Derudover havde det også overkneestøvler til 200kr både i læder og ruskind. Hvis ikke det var ford,i jeg synes, at det ser fjollet ud med overkneestøvler og kjoler til lige over knæet, ville jeg nok købe nogle.

PS. Det skal lige sige at jeg ikke er fan af alle Føtex'er, den i Storcenter Nord er rigtig god, men fx er den i City Vest noget crap.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.