søndag den 27. december 2009

Seneste køb: lidt H&M udsalg

Jeg undskylder på forhånd kvaliteten af det første billede men det blev værre med blitz.. Det er ellers en fin cardigan/jakke(?) jeg fik hapset mig i H&M i dag, sat ned til 100kr. Jeg er ret vild med faldet foran og den lidt visne farve, som kontrast til alt mit sorte tøj (den er sikkert også god til pailletbukserne med en hvid t-shirt under). Jeg fik også købt de søde lodne vanter med dyreprint. Dem har jeg egentlig forsøgt at tage mig sammen til at få købt længe, men så havde de dem pludselig ikke i butikken, men nu hang de der til 30kr, og så var det bare om at sige haps!

2 kommentarer:

  1. Nøj den cardigan har jeg været på udkig efter længe! Hvilken H&M er den købt i, hvis jeg må spørge og var der mange tilbage?

    SvarSlet
  2. Der var H&M i Galleri K og ja, der var faktisk en god del. De hang til venstre næsten når man kom ind

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.