torsdag den 28. januar 2010

Flad

For to uger siden sukkede jeg over, at man kun kunne se nedenstående sko oppefra, men nu opdagede jeg lige, at der var kommet et billede af den fra siden, og den er lige som jeg havde håbet på. Det kan godt være jeg skal ud og invistere i dem til sommer. De er fra Monki og koster 250kr.

Derudover føler jeg mig også lidt flad, jeg skrænter godt nok lidt i de her dage, det var dumt af mig at glemme huen forleden... Jeg er helt sikkert ikke den eneste der sukker efter forår nu.
Billede fra monkiworld.com

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.