fredag den 15. januar 2010

Lidt mere udsalg hos Topshop

Der er lige kommet lidt flere udsalgsgodter hos Topshop, og jeg savler stadig lidt over nederdelen, men der er ikke råd til den slags køb nu. Mange af tingene er stadig tilbage i flere str såsom 8, 10 og 12. Det kunne også være lidt fint med en sart pink bowler hat til foråret eller en paillet cardigan. Priserne er forresten i pund.

Billeder fra topshop.com

4 kommentarer:

 1. Shortsene er virkelig fede!
  http://infashionwetrustblog.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Argh. der er flere af mine ønsker der... Må lige ind og snage, når lønnen ryger ind igen :)

  SvarSlet
 3. Anna: ja det synes jeg også!

  FrkBlaBla: De fleste ting er desværre nok udsolgt nu, men jeg så vist pailletcardiganen til ca 500kr i Magasin i dag.

  - Vibeke

  SvarSlet
 4. hmm, det er jo heller ikke slemt... Det var faktisk den jeg var mest ude efter. Jeg må vist rundt Store Torv på lørdag så :) Tak for tip.

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.