søndag den 10. januar 2010

Lidt udsalg...

Det er ikke kun Sonia Rykiel for H&M, der er sat ned, der er masser af fine varer i deres udsalg. Tingene på billedet kunne jeg virkelig godt finde på at købe. Da jeg lavede kollagen slog det mig, at det er lige før, man kunne have det hele på samtidig - næsten i hvertfald. Nå, men der er godt fyldt op nu og også ting fra sidste sommer såsom en zebrakjolen (dog kun i en enkel str), så hvis der noget, du har misset, så kunne du lige tjekke, om det var kommet nu.

Billeder fra shop.hm.com

2 kommentarer:

  1. Jeg kan ikke finde zebrakjolen derinde? Hvornår så du den?

    Mvh Mette

    SvarSlet
  2. Jeg så den ved 9-10tiden i morges.

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.