søndag den 10. januar 2010

Silkeskjorte og for dyr porto

Jeg er faldet lidt for denne silkeskjorte fra Silence+Noise på Urban Outfitters netshop, den er endda sat ned til £9,99. Den eneste grund til, at den ikke allerede er på vej til mig er portoen på £15,95 - det er simpelthen alt for mange penge, specielt når nu skjorten er billigere. UO burde gå Topshop mm og ASOS i bedende og tilbyde en billegere porto.

Billede fra urbanoutfitters.co.uk

7 kommentarer:

 1. Helt enig deres fragt er syret høj.

  SvarSlet
 2. Ja, og så læste jeg lige, at de sender med DPD, og dem har jeg aldrig hørt noget godt om...

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Det er rigtig dyrt!
  vil dog sige at jeg ved at min kæreste bestilte noget til mig, som nåede frem i tide. Vil skyde på leveringstiden var ca. en uge.

  - www.blogalahelene.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Helene: det lyder godt, men det bliver vist ikke denne gang jeg bestiller derfra.

  - Vibeke

  SvarSlet
 5. Helt enig, de burde tilbyde en lavere porto. Jeg vil dog sige, at til gengæld kommer tingene HURTIGT. Jeg har bestilt der fra 3 gange, og alle gange er det blevet leveret på 3-5 dage. og så kommer buddet altid om morgenen, for mit vedkommende inden jeg skal i skole, så man skal heller ikke vente en dag på at man kan hente pakken på posthuset. Så det er en rigtig god levering, men den burde være valgfri i stedet for tvungen.

  SvarSlet
 6. Pernille: Jeg har bare ikke god erfaring med fragtfirmaer. Det er helt fint, hvis man er hjemme, men et helevede hvis man ikke er. Her kommer post dk stort set altid om aftenen, og jeg bor 2 min fra posthuset, så jeg er måske lidt forvent. Men ja, det ville være en god idé med nogle valgmuligheder.

  - Vibeke

  SvarSlet
 7. Ja, det er rigtig nok. Normalt har jeg også kun problemer med fragtfirmaer, fordi de aldrig kommer når jeg er hjemme, men med det her har jeg været utrolig heldig.
  Om aftenen? Det var godt nok sent. Hos mig kommer de altid om formiddagen, hvor man næsten aldrig er hjemme. Og man kan først hente pakken dagen efter, så det er lidt træls.

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.